Zenitch Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Witam! Od jakiegoś czasu pracuje blisko Wrześni. Jako , ze brakuje mi kropek to szukam czegoś w pobliżu Miłosławia. Znalazłem niewiele info na temat rzeki Lutyni i tamtejszych pstrągów. Ktoś coś wie? Gdzie ?;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Bajka. Tych ryb tam nie było i nie ma. Dorzecze Środkowej Warty nie ma pstragowych doplywow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenitch Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 To w takim razie jakieś info niedaleko dotyczące kleni jazi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 O to bardziej :-) Odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Witam! Od jakiegoś czasu pracuje blisko Wrześni. Jako , ze brakuje mi kropek to szukam czegoś w pobliżu Miłosławia. Znalazłem niewiele info na temat rzeki Lutyni i tamtejszych pstrągów. Ktoś coś wie? Gdzie ?;-PZapytaj u najlepiej poinformowanych https://www.facebook.com/Towarzystwo-Przyjaci%C3%B3%C5%82-Rzeki-Lutyni-700663593445621/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenitch Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Już wiem co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Temat coś ucichł, trwają nadal jakieś działania nad naszą lutynią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Rzeka jest pusta, pojedyncze mikro jelce. Wody ledwo co. Ładne miejsce na spacer i to by było na tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Racja, wody licho coByłem nad lutynią w okolicy Polesia i po tych deszczach jesiennych nawet trochę wylała poza koryto na łąkę.... a koryto pełniutkie Ale zazwyczaj wody co kot napłakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Wiesz co, byłem tydzień temu na spacerze. Zeszły rok był wyjątkiem. W tym roku zanosi się, że wody nie będzie w ogóle. Prosna też niska jak na te porę roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi