bazyloss Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 http://mulinete.wordpress.com/mulinete/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ano ciekawy, to sie nadaje do ciekawych stron ... w przeciwienstwie do duzej czesci szrotu, ktory tam sie zadomowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Pewnie tak, dlatego jest w tym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Bardzo fajna stronka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Tak myślałem, że Panu się spodoba jakby co to jest to język Rumuński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Najważniejsze, że zdjęcia i obrazki są w kodzie międzynarodowym i wszystko idzie zrozumieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 no tak, na tym praktycznie polega ten blog, choć akurat w Steez'ie znalazłem coś ciekawego w opisie zdjęcia, czego do końca nie rozumiem, trochę mnie to zabolało, bo takowy właśnie do mnie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi