MarCinFin Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Większe twistery skusiły w tym roku dwie Halinki. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) Tu akurat przynęta została już wyjęta ale też na żółtego twistera było branie. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Września 2022 przez MarCinFin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) Gumy Maćka nie odpuszczają. Dziś dwie fajne 80+ cm i kilka mniejszych na płoteczkę w nowym malowaniu i mój twisterowy ulubieniec. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Października 2022 przez MarCinFin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 (edytowane) Najserdeczniejsze życzenia Maćku. Zdrowia i tysiąca nowych pomysłów na przynęty Edytowane 12 Listopada 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Pora odkurzyć trochę wątek.Najpierw pochwalę się trochę pstrągowymi jigami. Jakieś tęczki w kwietniu i marcu skusiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Przedstawiam wam streamery szczupakowe pod czeburaszkę. Mniejsze 16 cm na haku 7/0 i większe 23cm na hakach 7/0 i kotwica rozmiar 2. Jeden eksperymentalny z wirującym ogonkiem.Jednak okazało się że polubiły je również ładne sandacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi