Jozi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 taką samą kupić nie ma problemu, wg mnie od zwykłego nie pasuje, ale pewności nie mam, jednak na oko porównując 2500 i i SW4000PG, mają zupełnie inną konstrukcję pod spodem, ale z kolei pokrętło hamulca D-5 występuje w wielu innych konstrukcjach Shimano w wielkości 4000, więc warto posprawdzaćKamil a szpule od stelki 2007r 2010r w rpzmiarze 4000 pasują do TP SW4000XG przemiennie .To i może biomistrz ma podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 pokrętła hamulca są inne, takie same są w SW i 08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Najprosciej gale z TP SW PG zamienic na normalny uchwyt z TP SW XG.Trzeba po prostu zamowic czesc zamienna do TP SW XG z sygnatura podana na schemacie TP SW XG (do znalezienia w sieci jp) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 WitamJak wasze młynki czy ten Biomaster SW 4000PG sprawdził się ? Warto dokładać do Twin Power 4000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 WitamJak wasze młynki czy ten Biomaster SW 4000PG sprawdził się ? Warto dokładać do Twin Power 4000 ?Ja uważam, że w ciemno warto dołożyć i kupić TP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Warto jak ktoś ma co dołożyć. TP dwa razy droższy. Ale ze 2 razy lepszy...Jak ktoś nie ma to Biomistrz wart uwagi. Edytowane 16 Lipca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Twinek wart kasy jaką trzeba wydać W cenie Biomka jest kilka ciekawszych i sprawdzonych kołowrotków nie koniecznie pierwszej młodości Tylko ci one ząbkują Edytowane 16 Lipca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Pod nowy kijek do cięższego jigu zastanawiałem się na Biomaster SW w cenie 1250 a zwykły TP 4000 1700 zetaniestety TP SW to już za wysokie progiMoże coś innego w tym przedziale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Mam nówkę Biomastera SW4000. Wyjdzie mniej niż 1000 zł. Jakm chętny jesteś to na priv zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi