Sonix1980 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Witam.Drodzy forumowiczów szukam starego odcinka programu "Taaaka ryba" odcinek 156 . Niektóre odcinki są dostępne na platformie ipla ale niestety tego nie ma Czy ktoś ma może jakimś cudem dostęp do tego odcinka lub wie gdzie można to pobrać-zobaczyc? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Proszę.Pilica.https://www.ipla.tv/wideo/wiedza/Taaaka-Ryba/2270/Taaaka-ryba-Odcinek-156/489b833c08d4a32fab6bf251597fd3c6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dzięki wielkie. Na kompie działa ale nie wiem dlaczego przez aplikację na telefonie nie działało jak próbowałem odtworzyć odcinek który sam znalazłem. Po reklamach był koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi