gooral Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam. Robie sobie przynety na szczupaki wykorzystujac piora/siersc i syntetyki - po mojemu to muchy, ale nie w tym rzecz.miedzy innymi mam troszke calych skorek z krolika (nie barwione biale, szare i czarne wyprawione czytaj miekkie jak kaczuszka).i chcialem zrobic sobie nozki jak w hairy killerze:Juz kiedys probowalem, ale moje zonkery po zamoczeniu i wysuszeniu sa sztywne jak z drewna a te abu garci dalej miekkie i zastanawialem sie, czy mozna je czyms potraktowac by zostawaly miekkie? (jak juz nabiora wody na nowo sie staja miekkie).+ czym ew je barwic? (kupilem jakis barwnik do skor w sprayu, ale byl nietrwaly, malo wydajny i generalnie lipa...) mam jakies barwniki w plynie, ale tylko zielone i niebieskie (nie chce marnowac skorek chcialbym ew na czerwono je zafarbowac) poleci ktos jakis barwnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Barwniki polecano mi veniarda, ponoć trzymają dobrze kolor.Skórki musisz chyba czym zaimpregnować - naturalne będą twardnieć, czasem w muchach też się tak dzieje, jednak po wrzuceniu do wody naście sekund i znowu sa wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi