Taps Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 W swoim życiu troszkę wedek zrobiłem.Troszkę mam ich do dzisiaj.są to różne kije.Spinningi i muchowki.Raczej używane.Fotki będę wrzucał z plenerów,z rybami,przynętami,z krzaczorów,pontonu...Wędek myć do zdjęć nie bedę .mają być takie jakie są.Robiłem je na seryjnych blankach,tzw firmowych i niefirmowych.Nie firmowe to np robione od podstaw team dragony.Zresztą niektóre bardzo przyjemne kijki.Ale są też przeróbki takich z najniższych półek,które po mojej autorskiej przeróbce dostają zupełnie inne walory użytkowe.Na poczatek taka moje jerkówka dwuczęsciowa,która już swoje wyjęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 To już pełną parą - przynęty, wędki Super. Ja ciągle tylko marzę o złożeniu tej pierwszej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Fajnie że zdecydowałeś się otworzyć autorski wątek. Bardzo jestem ciekawy co w nim pokażesz - oczywiście, dodaję do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi