Gość Michal Sz Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Mam do was pytanie, czy sa jakies ograniczenia w polsce odnosnie wedkowania z lodki.W ile osob mozna byc na lodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 "Polsce" małą literą? ???????? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Mam do was pytanie, czy sa jakies ograniczenia w polsce odnosnie wedkowania z lodki.W ile osob mozna byc na lodzi ?Zależy od łodzi ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Od Łodzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Mam do was pytanie, czy sa jakies ograniczenia w polsce odnosnie wedkowania z lodki.W ile osob mozna byc na lodzi ?To zależy czy się Lodzia zgodzi :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 To zależy czy się Lodzia zgodzi :DKwestia ceny ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Łódź się zgadza na wędkowanie. Wędkujcie. Tylko mi ryb nie zarażać koroną jakąś. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Lodzia ma się zgodzić a nie Łódź 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Piotruś dołożyłbym na Twoim miejscu dodatkowe 2 obostrzenia - only cast i C&R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Wystarczy C&R 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Koniec pożywki dla Loży Szyderców 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi