prime Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Jelsi to nie odpowiedni dzial to przepraszam i prosze o przeniesienie bo nie znalalzem odpowiedniejszego watku do mojego roblemu .Kupilem bat dla mlodego siostrzeńca https://pl.aliexpress.com/item/33048912962.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6d375c0fClS1hl , chce jutro go zabrać pierwszy raz na rybki,jakieś uklejki ,karaski ,bat ma jakas dziwna końcówka .jest to jakis sznurek okolo 4cm osadzony na jakies tulejce która obraca sie wzgledem swojej osi o 360st ,ta końcówke to jakis sznurek ktory jest w środku pusty i ni w ząb nie wiem jak mam do niego zamontować młodemu zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) A więc tak. Na końcu tego sznurka robisz pojedynczy węzeł, zwykły najprostszy. Na końcówce zestawu zrób zwykłą pętlę zaciskową, oczko (taką jak przy nawijaniu nowej żyłki na kołowrotek). Nakładasz to oczko na sznurek, zaciskasz i gotowe. Wpisz sobie na YouTube -,, Bat mocowanie zestawu" tam T. Horemski pokazuje jak taką pętlę zrobić (podwójną). Edytowane 9 Maja 2020 przez Lukas 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Wolę taki zwykłą pętlę jak do przyponu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Dzieki Panowie juz wiem o co kaman . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Może to zbyt skomplikowanie napisałem, ale właśnie o takie coś mi chodziło! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi