diverek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Będąc wczoraj na rybach poznałem pracownika WPN. Nic niezwykłego-gumaki,moro,prywatnie zaczynał łowić ryby z pontonu. Po krótkiej rozmowie wyjechał mi z żalem że widział tą łódź (MOJĄ) jak łowiła na morzu przekraczając strefę WPN. No to grzecznie tłumaczę że w wody trudno ocenić odległość od brzegu ile to 1-mila. I się zaczęło że oni mogą to i tamto mandaty straszenie itp. Starałem się nie wkurzać. Facet zmienia się o 180stopni i pyta czy coś złowiliśmy odpowiadamy jak zwykle że NIE. Na to on odpowiada że bardzo dobrze bierze leszcz i pokazuję mi PILKERA Z DWOMA MEGA KOTWICAMI !! Wczoraj to mieliśmy wynik-mówi ! Ręce mi opadły mojemu koledze też. Wracając do domu stwierdziłem że teraz będę pływał 300m od brzegu nie przejmując się granicami WPN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jak to mówią Dziki Kraj- Dzikie Obyczaje- Dzicy Ludzie <_< Jak bym takiego spotkał na wodzie to ma mandat skur..... pewny <_< Osobiscie jak by nie miał z 2 metrow wzostu to bym gada nauczył pływać z pilkerem 1 mile od brzegu <_< Totalne hamstwo z ktorym trzeba walczyć z całą stanowczością <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jak to mówią Dziki Kraj- Dzikie Obyczaje- Dzicy Ludzie <_< Jak bym takiego spotkał na wodzie to ma mandat skur..... pewny <_< Osobiscie jak by nie miał z 2 metrow wzostu to bym gada nauczył pływać z pilkerem 1 mile od brzegu <_< Totalne hamstwo z ktorym trzeba walczyć z całą stanowczością <_< A co to że dwa metry im wyższy tym lepiej można dać z bańki w klejnoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Taki skurw.... ma czelność nazywać się jeszcze pracownikiem WPN <_< Patologie powinno się eleminować na wszelkie sposoby mniej lub bardziej legalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jak to mówią Dziki Kraj- Dzikie Obyczaje- Dzicy Ludzie <_< Jak bym takiego spotkał na wodzie to ma mandat skur..... pewny <_< Osobiscie jak by nie miał z 2 metrow wzostu to bym gada nauczył pływać z pilkerem 1 mile od brzegu <_< Totalne hamstwo z ktorym trzeba walczyć z całą stanowczością <_< A co to że dwa metry im wyższy tym lepiej można dać z bańki w klejnoty.Tomy harpagan z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Józek to nie wiedziałeś że nasz Tomek to kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Józek to nie wiedziałeś że nasz Tomek to kozak Karol teraz to już wiem- z dyni w orzechy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Józek to nie wiedziałeś że nasz Tomek to kozak Karol teraz to już wiem- z dyni w orzechy . Gorzej jak chłop bedzie szybszy i walnie z pyty w czoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 oj,kolejny cwaniak co się stawia nad prawem.I niby że z WPN ,ktoś ma wiatrówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Józek to nie wiedziałeś że nasz Tomek to kozak Karol teraz to już wiem- z dyni w orzechy . Gorzej jak chłop bedzie szybszy i walnie z pyty w czoło. Hehehe. Rozwaliłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 oj,kolejny cwaniak co się stawia nad prawem.I niby że z WPN ,ktoś ma wiatrówkę? Pneumatyk to go tylko połaskocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Józek to nie wiedziałeś że nasz Tomek to kozak Karol teraz to już wiem- z dyni w orzechy . Gorzej jak chłop bedzie szybszy i walnie z pyty w czoło. albo między zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Diverek tak na serio to nie potrzebnie wdałeś się w dyskusje z tym typem.Pewnie byłeś dla niego grzeczny a taki to odbierze opacznie że jest górą i masz do niego respekt lub się boisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Tak na serio to wbijam w nas rząd i w wpn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A tak wogóle to co to jest WPN ?Ma to jakieś znaczenie dla całej tej historii ?Pytam z czystej ciekawości , bez żadnych intencji. Sory za offa ale nie wiem - jestem ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Woliński Park Narodowy lub Wigierski Park Narodowy. Tutaj chodzi o ten pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi