TAURUS1989 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Czy ktoś z obecnych tu na forum miał okazję wędkować na tytułowym łowisku? Jestem ciekaw czy warto tam się wybrać z synem żeby miał okazję cokolwiek połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Byłem kilka razy, wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Odpuść sobie... Byliśmy tam na zawodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Oglądałem filmik z zawodów i nie wyglądało to za ciekawie. Na tylu ludzi kilka szczupaczkow i okonkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 W necie wszystko pięknie opisują,a tak naprawę to zwykly kanał z wodą do kolan.Jak można zrobić łowisko specjalne od tamtego roku na kanale który nie jest zamknięty?Lepiej zabierz syna na jakieś łowisko z prawdziwego zdarzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Cała historia tej szarży marketingowej to jeden wielki kanał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Znam lepsze wody na drapieżniki ale ze spławikiem warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi