Skocz do zawartości
  • 0

Sprzęt do ok 400 PLN..

Yeah

Pytanie

Chciałem was prosić o poradę. Wiem, że cena podana w temacie nie jest powalająca, ale nie stanowi jakiś sztywnych granic.

Spinningiem zaraziłem się stosunkowo niedawno. Docelowo chce posiadać trzy różne kijaszki. Jak narazie posiadam SHIMANO CATANA 240 do 15g. z kołowrotkiem o tej samej nazwie.

Aktualnie planuje zakup kijka do jakiś większych przynęt.

Chciałem sie poradzić bardziej doświadczonych spinningistów.

Może jakiś początkujący zestaw Castingowy?

będę wdzięczny za wszelkie porady

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

moja propozycja jest nastepujaca: POCZEKAJ DO TARGóW W POZNANIU <_<

zastanawiam sie wlasnie czy sie nie wybrac, do poznania kawałek mam,

mówisz, że można cos taniej kupić ??

Remku myśle że głównie szczupaki,ale nie chce się tu ograniczać do jednego gatunku. Przeważnie łowie z brzegu,

osobiście wole wody stojące, ale coraz częściej łowie na rzekach.

Co do przynęt to przeważnie były to gumy, ale coraz bardziej podobają mi sie wszelkiego rodzaju woblery. Na jerki nie miałem okazji łowić, ale bardzo mnie to ciekawi.

Tak jak pisałem, jestem raczej początkującym spinningista, tak sobie to przemyślałem że chce mieć 3 kijki, o różnych charakterystykach, żeby nie ograniczać sie do jednego rodzaju przynęt i gatunku ryb.

Dlatego w tym temacie, chciałem prosić o poradę i polegać na Waszych doświadczeniach

• 0

moja propozycja jest nastepujaca: POCZEKAJ DO TARGóW W POZNANIU <_<

zastanawiam sie wlasnie czy sie nie wybrac, do poznania kawałek mam,

mówisz, że można cos taniej kupić ??

Witam,na samych targach sprzętu nie kupisz ale po targach gdy wychodzą nowe modele do sklepów sprzęt ze starszych lat jest tańszy.

• 0

@Yeah czekaj na targi jak koledzy radzą,ja tak właśnie robię,jak planuję cos kupić,tam znajdziesz wszystko i jeszcze więcej.choć FC i St.croixa nie bedzie :( to wybór kija jest ooooogrrrrrooooomny :mellow:

to najlepsze wyjśćie.

do zobaczyska na targach Panowie :mellow:

pozdro hasior :D