TERMOS Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Prosty, niezawodny, szybki w obslodze za friko i oczywiscie na telefonik w formie apa .Wszelkie propozycje chetnie rozwaze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Word na telefony jest za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Nie wiem czy jest na smarki, ale na kompach korzystam z open office i na co dzień wystarcza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Google docs Mam w firmie licencję na MS Office 365, moja Żona korzysta z Libre Office, a wcześniej z Open Office. Jak dla mnie rozwiązanie od Google bije je na głowę w prostych zastosowaniach - szybki, lekki, ma wszystkie potrzebne funkcje i ułatwienia, dokumenty zawsze pod ręką, proste udostępnianie. Do zaawansowanych zastosowań czasem czegoś brakuje - jak to w darmowych pakietach Dla mnie jest tylko jeden minus (na komputerze) - że uruchamia się w przeglądarce i jej interfejs (pasek adresu, zakładki) zjada trochę miejsca - na mniejszych rozdzielczościach ekranu to przeszkadza. Korzystam wtedy w trybie pełnego ekranu (f11). Edytowane 13 Maja 2020 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Nie wiem czy jest na smarki, ale na kompach korzystam z open office i na co dzień wystarcza.Też z tego korzystam na PC. Na androidzie World od Microsoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi