Mateush Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jakie ramki polecacie? Szukam odpowiednika guides choice. Fisch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Ktoś się orientuje kto jest dystrybutorem COSTA DEL MAR w PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Chciałbym sprawdzić autentyczność okularów, które kupiłem tu na forum. Ktoś ma jakiś pomysł jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Chciałbym sprawdzić autentyczność okularów, które kupiłem tu na forum. Ktoś ma jakiś pomysł jak ? Okulary mają numer seryjny gdzieś na oprawkach? Jeśli posługujesz się angielskim możesz wystłać zapytanie wraz ze zdjęciami na maila z ich oficjalnej strony.Contact Us | Costa Sunglasses | See What's Out There (costadelmar.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 tyż prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Tu na forum często jest Costa od Chinola z aliexress. Trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Najprosciej jest popartrzec na szkielka. Jesli jest na nich wygrafitowane 580P lub 580 to sa orginaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Z Aliexpres też mają 580 P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) Najprosciej jest popartrzec na szkielka. Jesli jest na nich wygrafitowane 580P lub 580 to sa orginaly. https://www.youtube.com/watch?v=SNccHnj7vR8Bzdura. Edytowane 10 Maja 2021 przez stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Najlepiej kupować w pewnych sklepach, tylko cena będzie wyższa, za szklane trzeba dać ponad 1000pln. Ja ostatnio w oprawki Costy które miały zużyte szkła wstawiłem szkła u Wiktora, rewelacja i nie poliwęglan. Edytowane 12 Maja 2021 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Mam 580 G i uważam je za najlepsze jakie miałem do tej pory, przerobiłem Smithy i oykley....Jedyna wada to waga której nie ma jak porównać do "plastików" ale leżą idealnie więc do zniesienia albo do znoszenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Bzdura.Dlaczego bzdura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Dlaczego bzdura?Bo na okularach z aliexpress też jest oznaczenie 580P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Na moich chińczykach nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Bo na okularach z aliexpress też jest oznaczenie 580P.Moglbys wrzucic zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Kupione na Ali za 6o zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Nie da rady tak ze zdjecia powiedziec czy to orginaly, czy bubel. Rzeczywiscie napis 580P jest. A jakiego koloru sa te szkielka? Niebieskie czy zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Okulary Costa to najczęściej podrabiane patrzałki na planecie . Wiedzą o tym wszyscy . Po analizie wszystkich za i przeciw ,metod jak rozpoznać podróbę od oryginału lekko mówiąc zwątpiłem . Zamówiłem bezpośrednio z USA z tą różnicą , że ja nie płaciłem 6 , a 60 dyszek . Dawniej kupiłem z Ali kilka par okularów i po testach wszystkie lądowały w koszu . Wybrałem opcję "na tanie polaroidy mnie nie stać " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Mat, skąd zamawiałeś w stanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Mat, skąd zamawiałeś w stanach?Sprzedawca na ebay.us . Nie mam możliwości niestety sprawdzić który , nie mam już ebaya . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Szkiełka są zielone. Nie miałem możliwości sprawdzić ich nad wodą, że względu na chorobę. Porównując do dwóch różnych par Smithów:oprawki są mega niewygodne,jakość wykonania za tą cenę bardzo dobra,klarowność szkiełek dobra,a nawet bardzo dobra.Ktoś z mniejszą czachą dostanie w prezencie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Robert, jesli szkielka sa zielone to moge z duza doza pewnosci powiedziec, ze sa to podroby. Zakladajac, ze zdjecia ktore zamiesciles nie myla, szkielka zielone Costa Del Mar maja base kolor brazowy/copper. Patrzac na okulary od strony wewnetrznej twoje na zdjeciu maja szary. Takie szkla w ofercie CDM nie wystepuja. Edytowane 24 Maja 2021 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Ja się przymierzałem do Cost ze sklepy Pechextreme, tylko szkła tam kosztują ok 250E. Wybrałem tańszą opcję z włożeniem szkieł w starą oprawkę u Wiktora. Też do końca nie wiem czy to nie były podróby bo kupowałem na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Robert, jesli szkielka sa zielone to moge z duza doza pewnosci powiedziec, ze sa to podroby. Zakladajac, ze zdjecia ktore zamiesciles nie myla, szkielka zielone Costa Del Mar maja base kolor brazowy/copper. Patrzac na okulary od strony wewnetrznej twoje na zdjeciu maja szary. Takie szkla w ofercie CDM nie wystepuja.Kupowałem na eBayu 580G. Sprawdziłem sprzedawcę, bo handluje tylko CDM i miał prawie 100000 pozytywów. Od wewnątrz mam brązowe szkła, czyli mogę sądzić, że to ori? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi