Gość Kwinto Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Raczej tak, tym bardziej, ze to sprawdzony sprzedawca. Zielone mirror napewno sa brazowe od srodka. Nie ma innej opcji. Ogolnie to nie wiem, czy sa podroby CDM ze szklanymi soczewkami. Wydaje mi sie, ze latwiej i taniej jest podrobic te 580P i taka pewnie jest wiekszosc tych imitacji. Nie oznacza to, ze nie ma podrob z 580G. Zapewne jakies sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Jakie ramki polecacie? Szukam odpowiednika guides choice. Howler, mam 3 pary z różnymi szkłami. Niestety po wielu latach zniknęły z oferty CDM. Ale można jeszxze dorwać jakieś stocki po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Może wiecie czy w PL lub UE jest rzetelny sprzedawca CDM ? Czy trzeba jak dawniej zza oceanu ściągać ? Chodzi mi o model Fisch z niebieskimi soczewkami Blue Mirror 580P ( najlepiej plastikowe ) ewentualnie szklane 580G . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Może wiecie czy w PL lub UE jest rzetelny sprzedawca CDM ? Czy trzeba jak dawniej zza oceanu ściągać ? Chodzi mi o model Fisch z niebieskimi soczewkami Blue Mirror 580P ( najlepiej plastikowe ) ewentualnie szklane 580G . Ten szwedzki sklep ma całkiem spory wybór costa, sklep sprawdzony:https://www.sportfishtackle.com/en/apparel/costa-del-mar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 cześć, czy ktoś ma opcje na zamówienie gumowych nosków do Costy? Nie chodzi mi op gwarancję czy zamawianie z US. Szukam czegoś na miejscu, moje rozpadły się po 3 latach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu25 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Czy w Polsce mogę kupić okulary CDM aby nie naciąć się na podróbki... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Poszukaj na waveinn, miewają dobre promocje. Tylko nie zamawiaj razem z jakimiś ciężkimi przedmiotami, bo zapakują okulary w etui do kartonu bez jego wypełnienia i słuchawki mogą nie przeżyć tej konfrontacji. Trafiają się też chyba w VisionExpress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Poszukaj na waveinn, miewają dobre promocje. Tylko nie zamawiaj razem z jakimiś ciężkimi przedmiotami, bo zapakują okulary w etui do kartonu bez jego wypełnienia i słuchawki mogą nie przeżyć tej konfrontacji. Trafiają się też chyba w VisionExpress.Mam z tradeinn King Tide,była nawet promka -300, wszystko przebiegło bez najmniejszych zakłóceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi