konrado Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Witam kupiłem ponton w komplecie nie było wioseł ponton Marki Brig 270cm jakiej długości wiosła kupić aby były wygodne? Gdyby koledzy mogli zmierzyć swoje wiosła w pontonach o podobnych rozmiarach i podać ich wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawele Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ja do łódki 260m uzywałem wioseł 220 cm i było OK, chociaż wyglądało trochę groteskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Tu możesz poczytać:http://forum.sorba.pl/viewtopic.php?f=29&t=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bob74 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 ...przy wiosłach ustawionych poziomo, ,, w osi", przerwa pomiędzy tak z 10 cm. Tak z doświadczenia z płaskodenki wiosłowej, jeziorowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
konrado
Witam kupiłem ponton w komplecie nie było wioseł ponton Marki Brig 270cm jakiej długości wiosła kupić aby były wygodne? Gdyby koledzy mogli zmierzyć swoje wiosła w pontonach o podobnych rozmiarach i podać ich wymiar.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi