Bujo Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 .Witam serdecznie, Chetnie zakupie jeden z wyzej wymienionych kolowrotkow, Stella rozmiar 4000, Daiwa 3000. Preferowane modele starsze, przeciez wiadomo, ze wiecej wytrzymaja Stan, no wlasnie musi byc idealny, poezja, bajeczka, cukiereczek, kwiatuszek ma byc za malo. Nie moze miec zadnyc rysek,nawet najmniejszych, krecic tak ze zapomne o bozym swiecie i szczegolnie rybach i bede mogl delektowac sie wspaniala i aksamitna praca wybitnego dziela japonskiej inzynieri. Jako wybitny i znany na jerkbait.pl kolekcjoner wszelkiej masci sprzetu musze przeprowadzic szereg testow potwierdzajacych autentycznosc sprzedawanego towaru: napisze tak jako rada dla innych i dla potencjalnych sprzedajacych by wiedzieli na co sie decyduja: - najpierw cukiereczek zostanie przeswietlony pod katem zawartosci substancji nielegalnych ( Kryst- pomozesz mam nadzieje) - nastepnie udam sie do serwisu Toyoty w Warszawie, koledzy z klasy dobra sprawa, i przebadam u lakiernika by potwierdzil autentycznosc i orginalnosc lakieru, rowniez pod katem mikropekniec, pozniej zabierze sie za rozkrecenie najlepszy mechanik w calym warsztacie i potwierdzi orginalnosc przekladni, zuzycie lozysk tocznych itd. Zreszta i tak nie ma to znaczenia bo caly zywot pedzi w dostojnej gablocie nad kominkiem, ktorego nie mam, bede sie patrzyl jak w obrazy ulubionego Jacka Vettriano, az sie pozygam z szalenstwa. - na koniec wizyta na Akademi Medycznej, kochana siostrzyczka, i sprawdze czy nie zostal przypadkiem napromieniowany, tego boje sie najbardziej, ja wiem ze im tam bylo ciezko ale dlaczego ja mam miec chorobe popromienna ??? Z gory przepraszam za niedogodnosci ale po prostu musze byc pewien.. Oferty mozna skladac w watku badz na maila: don't_feed_the_trolls@jerkbait.pl Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 No i lux... Zapomniałeś Pan tylko dodać, że dopłaty ze strony sprzedających mile widziane, a nawet nieodzowne...<_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Az taki nie jestem, co wiecej moge dodac gratis banjo, bez fotela bujanego, nie bedzie mi juz potrzebne, zamiast grac popatrze sobie chetnie na Stelle czy Tournamenta i westchne swieze buzanskie powietrze przywiezione do Londynu, tudziez w akcie desperacji zarybie Tamize boleniami bo u mnie niet a bym chetnie polowil. Zaloze starego Sustaina co juz mu z 10 rokow naliczylem, cukiereczka przeciez nie wezme nad wode bo sprzedawca jak sie dowie to Jakuze na mnie nasle za bezczeszczenie ich dziedzictwa narodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 @Bujo, zapomniałeś o najważniejszym. Młynek musi być dostarczony z kompletem papierów oraz oryginalnym pudełkiem, w stanie równie doskonałym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 @Bujo, zapomniałeś o najważniejszym. Młynek musi być dostarczony z kompletem papierów oraz oryginalnym pudełkiem, w stanie równie doskonałym. No tak, zapomnialem o najwazniejszym Jesli faktura bedzie miala Mr Ito jako pierwszego wlasciciela to oprawie tez w ramke. Wtedy tez dorzuce fotel Bujany, podobnie jak banjo nie bedzie mi juz potrzebny. Jak na razie brak ofert Dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Czekaj Bujo , ludzie zdjecia sprzetu robią, zaraz bedziesz zasypany ofertami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 @Bujo, zapomniałeś o najważniejszym. Młynek musi być dostarczony z kompletem papierów oraz oryginalnym pudełkiem, w stanie równie doskonałym. No tak, zapomnialem o najwazniejszym Jesli faktura bedzie miala Mr Ito jako pierwszego wlasciciela to oprawie tez w ramke. Wtedy tez dorzuce fotel Bujany, podobnie jak banjo nie bedzie mi juz potrzebny. Jak na razie brak ofert Dlaczego??? Michał a dobrze TY spał, a może szaleju się nałykał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Józek nie szaleju się nałykał a świeżego Londyńskiego powietrza A wracając do tematu to ludziska mają takowe cacka tylko jak się wyzbyć takich cukiereczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witaj mam do sprzedania w idealnym stanie ryse ze stella 4000FDreska zrobiona na korpusie i mogę odsprzedać bo mi zbędna ,przelew tylko na konto w Szwajcarii koszt 11 000 us do małej negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Hehehe matusiak dobre to było Ja natomiast nabyłem szpulke ze stelki do tp i jak by nie ten napis na stopce to wygląda to jak stella.Tak sobie patrze czasem i myśle że po co mi stelka jak już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Zapomniałem dodać że interesują mnie wędziska ( mnie kolowrotki- Bujo) w cenie ok 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Wracając do tematu zupełnie poważnie. Kolekcjonerstwo kołowrotków choć drogim hobby jest, to lepszym chyba niż numizmatyka czy pokrewne. Tylko jak tu się powstrzymać od użytkowania sprzętu w stanie MINT lub bliskim? Sam wpadłem w taką pułapkę dwukrotnie. Kupiłem młynki, które bardzo chciałem mieć, w stanie kolekcjonerskim, co się okazało? Musiałem je sprzedać i kupić używki, aby uniknąć gwałtownej straty, wartości kolekcjonerskiej, przy ewentualnej odsprzedaży. Niestety zabrało to trochę czasu, rok prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Ja mam takiego Tournamenta w stanie idealnym ale niestety jest napromieniowany i trzeba poczekac ze sprzedażą jakieś 30 tysięcy lat i będzie jak ulał. To co dobijemy targu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Ja mam takiego Tournamenta w stanie idealnym ale niestety jest napromieniowany i trzeba poczekac ze sprzedażą jakieś 30 tysięcy lat i będzie jak ulał. To co dobijemy targu??To ja dorzucę sejf ołowiany z szybką nie przepuszczającą promieniowania. Sejf zrobiony z osłony reaktora w Czarnobylu- na pewno da radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Teraz jak posprzedawałem te wszystkie japońskie wedki i kolowrotki to moge powiedzieć czemu to zrobiłem mianowicie... ze strachu przed promieniowaniem... przestałem nawet pic herbatęSłyszałem gdzieś ostatnio radę żeby kupowac do nocnych połowów wędki zbrojone w osprzęt Fuji.... przydaje się ciemną noca szczególnie gdy księżyc zajdzie za chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 .Witam serdecznie, Chetnie zakupie jeden z wyzej wymienionych kolowrotkow, Stella rozmiar 4000, Daiwa 3000. Preferowane modele starsze, przeciez wiadomo, ze wiecej wytrzymaja Stan, no wlasnie musi byc idealny, poezja, bajeczka, cukiereczek, kwiatuszek ma byc za malo. Nie moze miec zadnyc rysek,nawet najmniejszych, krecic tak ze zapomne o bozym swiecie i szczegolnie rybach i bede mogl delektowac sie wspaniala i aksamitna praca wybitnego dziela japonskiej inzynieri. Jako wybitny i znany na jerkbait.pl kolekcjoner wszelkiej masci sprzetu musze przeprowadzic szereg testow potwierdzajacych autentycznosc sprzedawanego towaru: napisze tak jako rada dla innych i dla potencjalnych sprzedajacych by wiedzieli na co sie decyduja: - najpierw cukiereczek zostanie przeswietlony pod katem zawartosci substancji nielegalnych ( Kryst- pomozesz mam nadzieje) - nastepnie udam sie do serwisu Toyoty w Warszawie, koledzy z klasy dobra sprawa, i przebadam u lakiernika by potwierdzil autentycznosc i orginalnosc lakieru, rowniez pod katem mikropekniec, pozniej zabierze sie za rozkrecenie najlepszy mechanik w calym warsztacie i potwierdzi orginalnosc przekladni, zuzycie lozysk tocznych itd. Zreszta i tak nie ma to znaczenia bo caly zywot pedzi w dostojnej gablocie nad kominkiem, ktorego nie mam, bede sie patrzyl jak w obrazy ulubionego Jacka Vettriano, az sie pozygam z szalenstwa. - na koniec wizyta na Akademi Medycznej, kochana siostrzyczka, i sprawdze czy nie zostal przypadkiem napromieniowany, tego boje sie najbardziej, ja wiem ze im tam bylo ciezko ale dlaczego ja mam miec chorobe popromienna ??? Z gory przepraszam za niedogodnosci ale po prostu musze byc pewien.. Oferty mozna skladac w watku badz na maila: don't_feed_the_trolls@jerkbait.pl Bujo ciekawy efekt ( dżinu czy dymu nie wiem )P.S. Bujo weź 5 minut urlopu i się odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam, Powodem postu byla obserwacja dzialu sprzedam na forum, ktos sie klocil jak to 4 milimetrowej wielkosci ryski sa jakims powaznym felerem multika. Rozumiem kolekcjonerow, hobby jak inne, czemu nie. Niestety powoli kupujacy chca za te 600 zl dostac model z pierwszej reki, z pudelkiem i innymi pierdolami, rysek zero itd.Jakie to ma znaczenie przy wedkowaniu? Te maslane prace to tez o kant dupy potluc. Stelka, nowka chodzi ciut ciszej i lzej od mojego 10-letniego Sustaina wiec na cholere mi to? Zreszta czego oczekiwac w kraju gdzie kazdy praktycznie samochod pochodzi od dziadka niemca co to se wydal 40 tys euro na Audice aby jezdzic na zakupy i do kosciola no i dlatego samochod jest taki super mimo 10 czy 15 lat, jak nowka z salonu a ze turas przekrecil licznik o 150tys km to juz inna sprawa :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ten wątek jest tak dobry, że się nie będę odzywał więcej. Bujo szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam, Powodem postu byla obserwacja dzialu sprzedam na forum, ktos sie klocil jak to 4 milimetrowej wielkosci ryski sa jakims powaznym felerem multika. Rozumiem kolekcjonerow, hobby jak inne, czemu nie. Niestety powoli kupujacy chca za te 600 zl dostac model z pierwszej reki, z pudelkiem i innymi pierdolami, rysek zero itd.Jakie to ma znaczenie przy wedkowaniu? Te maslane prace to tez o kant dupy potluc. Stelka, nowka chodzi ciut ciszej i lzej od mojego 10-letniego Sustaina wiec na cholere mi to? Zreszta czego oczekiwac w kraju gdzie kazdy praktycznie samochod pochodzi od dziadka niemca co to se wydal 40 tys euro na Audice aby jezdzic na zakupy i do kosciola no i dlatego samochod jest taki super mimo 10 czy 15 lat, jak nowka z salonu a ze turas przekrecil licznik o 150tys km to juz inna sprawa :D BujoBujo, dobrze, że tylko 150 ...znam przypadki, że właściwy licznik !!!leżał w bagażniku...a na podmienionym cyferblacie standardowe 150 kilo kilometów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam,Niestety powoli kupujacy chca za te 600 zl dostac model z pierwszej reki, z pudelkiem i innymi pierdolami, rysek zero itd.nie chca, uwierz mi ... chca kupic tak, zeby po zakupie bylo o czym marudzic od kilku dobrych lat przebieg jest widoczny nie tylko na liczniku ale takze w software, np. w module sterowania swiatel, elektronice silnika i w kilku innych miejscach ... czyli i w tym przypadku ludki lubia dac sie oszukac ... jak to pisal wielki pisarz sofranow: polska to piekna kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Michał. A to jeszcze nie doszedłeś do tego, że dla nas (cecha narodowa?), temat zastępczy jest zawsze wiodącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 od kilku dobrych lat przebieg jest widoczny nie tylko na liczniku ale takze w software, np. w module sterowania swiatel, elektronice silnika i w kilku innych miejscach ... A to ciekawostka. Nie wiedziałem, jak pojadę do ASO to mi sprawdzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 nie wiem co to jest aso i nie wiem jakim autem jezdzisz, wiec nie odpowiem ci na to pytanie, natomiast jak pojedziesz do autoryzowanego przedstawiciela BMW, audi czy MB, to z odpowiednim zapleczem technicznym tak, moga sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Jestem wierny japonii, ale kto wie. ASO- autoryzowana stacja obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 od kilku dobrych lat przebieg jest widoczny nie tylko na liczniku ale takze w software, np. w module sterowania swiatel, elektronice silnika i w kilku innych miejscach ... A to ciekawostka. Nie wiedziałem, jak pojadę do ASO to mi sprawdzą? Z tym sobie tez juz poradzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi