warciak Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 jestem pod wrażeniem @hasior jak zrobisz serię to chętnie bym jednego nabył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 da się załatwić na żywca lepiej wygladają bo mam cienki aparat no i oświetlenie też było ala lampka nocna,jak skończe wobki to zamieszczę fotki w tym wątku pozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 O cholercia.... no niezle to wyglada jak pracuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 praca tzw,Gliderowata,skacze na boczki raz w jedną raz wdruga,cusik ala slider made in Hasior waga okolo 35-40ga ale i lrzejsze będą pozdrohasioracha może dam(jak czs pozwoli ) radę ,to na targi kilka wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 ale zonk przeca Ty @Friko mówisz o tych jerkach z lurebuilding, a ja tu w narcyzm popadłem ale moje gorsze nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 ... a popatrz, a ja akurat Twoje miałem na mysli... te z lurebuilding to oczywiscie pelna profeska, ale ile czasu chlopaki dochodza do takich efektow... ...a pytale o prace tych Twoich w troche dokladniejszym sensie, bo ze glidery to sa to ja widze, chodzi mi o to czy mocna sie wychylaja podczas szarpniecia, czy szybko wychodza do gory czy tzn. czy trzeba je prowadzic bardzo delikatnie bo wrecz pracuja w miejscu, czy tez maja prace bardziej oszczedna, mozna je poprowadzic szybciej a mimo to trzymaja sie glebiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dzienkyypraca zalezy jak zamontuje,olów czy blisko siebie czy daleko.moge zrobić i narwańce kture brykają pod delikatnym pociacnięciem wrecz zawracajace ,ai takie robiłem które trzeba bardzeij pobudzić,wiesz zawsze robi się kilka wersji,bo poco takie same,wystarczy oddalać lub przybliżać obciązniki i uzyskujemy rózna akcjię ,te które teraz robie bedą raczej trzymały się w poziomie,bo miałem tez takie którym dociązałem ogonek i wypływały po podszarpnięciu.i takie z ciezarkiem z przodu więc nurkowały.wisz ja zawsze ztaram się kombinować roby tu zrobić by było jakoś inaczej w pracy jerka:) hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi