kardi Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Hej!Uprzejmie proszę majsterkowiczów o pomoc, bowiem złamałem szczytówkę od Elitki St. Croix scv 5 s 70mf 2-g, czyli siedmostopowego dwuczęściowego kija St Croix o ciężarze 6-12 lb, 3/16-5/8 oz.Może blank lub sama szczytówka u naszych naprawiaczy gdzieś zalega?Sprawa pilna. Proszę w wątku, lub lepiej nawet na priv.pozdro Edytowane 17 Maja 2020 przez Paweł Bugajski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 http://jerkbait.pl/topic/141468-s-kawa%C5%82ki-blank%C3%B3w/ Poproś kolegę @Tomasz eS, może coś znajdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 http://jerkbait.pl/topic/141468-s-kawa%C5%82ki-blank%C3%B3w/ Poproś kolegę @Tomasz eS, może coś znajdzie Raczej całej szczytówki tam nie znajdę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Chodziło mi raczej o dosztukowanie kawałka na szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 bowiem złamałem szczytówkę od Elitki St. Croix scv 5 s 70mf 2-g, na jakiej wysokości złamałeś tę szczytówkę Pawle ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Niestety nisko .A historia złamania bardzo dla mnie wstydliwa...Lekkomyślność do 6 ścianu :ph34r: Może jednak ktoś coś na naszym portalu. Odpowiadając na propozycję sztukowania odpowiem...niestety się nie da :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Jak nisko to teoretycznie powinno się dać ale rozumiem że złamanie nie jest "czyste" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Pawel, napisz do STC i pewnie Tobie wymienia. Musisz tylko wysylke pokryc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Podpytaj Skałka , kiedys chyba coś składał z różnych modeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Jak nisko to teoretycznie powinno się dać ale rozumiem że złamanie nie jest "czyste" baaardzo nieczyste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 baaardzo nieczyste...Szkoda kombinować tylko całą szczytówkę przezbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi