Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ojj gorzowskich boleniowców jeszcze niewidzaieł Ale mam kilka wobków zielonogórskich boleniarzy:) miedzy innymi Karola Chmieleskiego , Karola Neringa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 to zapodaj fotki z checia inni boleniarze by zobaczyli te wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Na zapodaj zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ehh... Wiesz mozliwe to bedzie najwczesniej po weekendzie:( Bo ostatnio mój aparacik zaliczył małom kapiel:/ Ale Obiecuje ze jak przyjdzie z serwisu to fotki sie pokaza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ok czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ok:) A moze ty masz jakies fajne wobki boleniowe:0 chetnie bym sam obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Czesc szpiegu:) Ajj nie wytrzymalem i poszedłem zrobić zdjecia wobków do kumpla:0 Sorrki za jakosć zdjec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 I o to kolejne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 To są moje wobki.Pozdrawiam M.Śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Czesc Śniegu A miełałem Sie Ostatnio Pytac:) jest jeszcze mozliwosc kupienia kilku sztuk:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Nie sprzedaję.Jak strugnę to ci cos podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Haaa.... Dzieki:) oczywiscie postaram sie odwdzieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 @Śniegu wiem ze twoje poznaje robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 dero1990 skoncze swoje wobki to fotki zapodam na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Trzymam za słowo... A szpiegu Mam jedno pytanko: A mianowicie slyszałem ze tegoroczny Boleń Odry bedzie rozgrywany w Gorzycy, niewiesz ile w tym prawdy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 heh pierwsze slysze Bolenia Odry co roku robi ZO Zielona Góra a Górzyca jest juz w obrebie ZO Gorzów wiec watpie no ale heh czas pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Wiem... bo zawsze był rozgrywany w Brodach kolo promu. Ale ostatnio slyszałem ze ma być organizowany w Gorzycy, wiec sie troszku zdziwiłem. a jak tamm Miniony Sezonik U Ciebie minoł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 dero1990 priv bo wątek zasmiecamy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@borys Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 A ja mam pytanie dot. tych woblerków jaziowych ze zdjęcia.Jakie to - to jest duże? Jak głęboko zatonie?Czy te lekko zawinięte do góry ogonki to mają znaczenie, czy w zasadzie mogłyby być proste?I na koniec czy dociążacie takie woblerki np. wklejając w niego choćby niewielką śrucinę ołowiu? Sam też trochu postruguję Pozdrawiam PRODUCENTA!Aha, jeszcze dodam, że te wobki są bajera! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Jak zrobie fotki wobków jaziowych na które łowię to podeśle. Może np. jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stępel Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Czołem.Od 21.02.2007. codziennie sprawdzam czy Daniel DPV Wirek zamieścił obiecane zdjęcia.Danielu zamieść te fotki bo moja ciekawość jest już nakręcona do granic możliwości.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@borys Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 nooo..., też czekam!...Ja to już się nie wylogowywuję, tylko co rusz odświeżam... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stępel Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A może inni jaziomaniacy zaczną dopingować Daniela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Obiecuje ze jutro bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stępel Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Czołem Daniel.Dobże że się odezwałeś (znaczy że wszystko ok z Tobą). Czekam z niecierpliwością. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi