Daniel Wirek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No Witam wszystkich daje foty Pierwsza fotka ukazuje wobki jaziowe i kleniowe Używam ich głównie na lato. Ale nie tylko Druga fotka ukazuje większe wobki kleniowe na które łowię. Są przedewszystkim wyrór moich kolegów po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Na pierwszym zdjęciu widzę mojego ulubionego sieka To ten z niebieskim grzbietem, tyle że ja używam ciut większego - 4cm. Klenie za nim szaleją, czasem też jakiś niewielki boleń się na niego połakomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Właśnie na tego sieka mój brat złapał szczupaka 70 cm z powierzchni przy okazji kleniowych łowów Bardzo dobry wobler. Świetny jest także model z czerwonym podbrzuszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Na mojego szczupak też się połakomił Wziął mi pod nogami prawie, przy samym brzegu. Nie był duży, ledwo wymiarek ale i tak sprawił mi niezłą niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Na te wobki pada wiele szczupaków i okoni w mojej okolicy. Bardzo dużo osób na nie łowi dlatego dorzuciłem je do zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Siek_M mam do nich sentyment i wiele sympatii. Pozdrawiam Marka Wieczorka ze Zwolenia, przemiły człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@borys Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ten siek z niebieskim grzbietem to naprawdę łowny wobler. Mam podobnego do niego, ale firmy Dorado(2,5cm Alaska)Ostatnio wyjąłem na niego(a potem oczywiście wypuściłem )szczupaka ok 57-60cm.Fajne te wobki Danielu, naprawdę very,very good kaszanka! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Również się pomału szykuję na jaziowe łowy. Na początku sezonu sprawdzi się zapewne to co w zeszłym roku czyli 4-5 cm Siudaki i Sieki (srebro z niebieskim i czarnym oraz czarny). To absolutny top na moich wieczornych łowiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Jeszcze troche ciepła i klenie i jazie napewno zaczną z nami współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Klubowy kolega już złowił pierwszego jazika w tym sezonie <_< Może nie żaden okaz ale są i się pokazują. Ja poczekam na następny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 WitamWybrałem sie w czwartek sprawdzić co z jaziami w ciągu 3 godzin po południu złapałem 2 jazie i 3 klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ryba nr 2łowiłem na woblerka własnej robotypozdrawiam wszystkich Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 no no kabany fajne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Witaj PiotrekSNiezłe wejście. Gdzie łowisz takie ryby? Chyba nie w Bytomce Bywam na Ślasku dość często. Na której Rudzie mieszkasz?pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ryby złowione na wiśle,a mieszkam w dzielnicy Wirek.W tym tygodniu wybieram sie sprawdzić woblerki ,które zrobiłem w ostatnim czasie .Jutro albo we wtorek zrobię zdjecia woblerków, a po wyprawie napisze jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @PiotrekS, witaj na forum. Dobre wejście Śliczne i grube ryby. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 @PiotrekS, Piękne rybki! Naprawde fajne grubaski. Zachęcam do dzielenia się swoją jaziową wiedzą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 piękne ryby i jeszcze złowione na swój wobek nikt kto nie struga nie wie jaka to przyjemność wyjąć na swoje rękodzielnictwo takie patany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ładne ryby, Piotrek. Zaczyna się jaziowe szaleństwo Kontrolujemy ze Stachem wiślane jaziowiska. Nasze tegoroczne rekordy to 38 cm Stacha i moje 35 cm , ale najważniejsze, że zaczynają zagryzać wieczorową porą. O dziwo, dotychczas złowione jazie wzgardziły standardowymi jak na tę porę roku wobkami 3,5-4,5 cm i zażerały same maluchy. Ryby miały spore ubytki łuski, wyglądały na wytarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Arek, te nasze - to dopiero preludium do 60-tek... PiotrekS - ładnie, ładnie - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Panieee, takie to ino pod berglem, na przestawkiieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libol Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Na poczatku chciałbym sie przywitać, bo to moj pierwszy post tutaj .A wiec witam wszystkich serdecznie. PiotrekS mógłbyś mi napisać w jakeij miejscowosci to byla wisła ?? Może znasz jakies inne fajne fajne miejscowki- jestem poczatkujacy i nie mam za bardzo pojecia na temat ciekawych lowisk na slasku.Interesuja mnie głownie rzeki,niekoniecznie duze moga byc male ale urokliwe.Może ktoś udzieli jakichs ciekawych informacji gdzie mozna sie wybrać żeby poobcowac z przyroda i powalczyc z jakas rybka.Bede wdzieczny za wszelkie informacje. Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Libol,Witam Ciebie serdecznie! Zapraszam do wymiany doświadczeń, umieszczania fotografii swoich zdobyczy, ładnych miejsc itd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 PiotrekS,Równie gorąco witam. Super ryby! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 piękne rybki, pozazdrościć 3 Stachu- jak znajde troche czasu to się odezwe w sprawie jazi- mam nadzieje że pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi