Skocz do zawartości

Na jazia.

Mirek

Rekomendowane odpowiedzi

No Witam wszystkich daje foty :mellow:

Pierwsza fotka ukazuje wobki jaziowe i kleniowe :mellow: Używam ich głównie na lato. Ale nie tylko :unsure:

Druga fotka ukazuje większe wobki kleniowe na które łowię. Są przedewszystkim wyrór moich kolegów po kiju. B)

post-554-1348913365,8471_thumb.jpg

post-554-1348913365,9597_thumb.jpg

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Ładne ryby, Piotrek.

Zaczyna się jaziowe szaleństwo :D

Kontrolujemy ze Stachem wiślane jaziowiska. Nasze tegoroczne rekordy to 38 cm Stacha i moje 35 cm :lol: , ale najważniejsze, że zaczynają zagryzać wieczorową porą. O dziwo, dotychczas złowione jazie wzgardziły standardowymi jak na tę porę roku wobkami 3,5-4,5 cm i zażerały same maluchy. Ryby miały spore ubytki łuski, wyglądały na wytarte.

Na poczatku chciałbym sie przywitać, bo to moj pierwszy post tutaj :D.

A wiec witam wszystkich serdecznie.

PiotrekS mógłbyś mi napisać w jakeij miejscowosci to byla wisła ?? Może znasz jakies inne fajne fajne miejscowki- jestem poczatkujacy i nie mam za bardzo pojecia na temat ciekawych lowisk na slasku.Interesuja mnie głownie rzeki,niekoniecznie duze moga byc male ale urokliwe.Może ktoś udzieli jakichs ciekawych informacji gdzie mozna sie wybrać żeby poobcowac z przyroda i powalczyc z jakas rybka.Bede wdzieczny za wszelkie informacje. Z góry dzieki.