fedx Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Koledzy, szukam kołowrotka muchowego dla którego głównym kryterium byłaby niska masa ale jednocześnie rozsądna cena. Szukam zatem kręćka który by się charakteryzował optymalnym stosunkiem niskiej masy do niskiej ceny. Żeby być bardziej precyzyjny co rozumiem poprzez niską masę to mam na myśli np wage ok 100-110g na nasze lub jak kto woli 3,5-4oz na ichnie dla kołowrotka w klasie 5/6. Przykładem może być Vision CDC który dla klasy 5/6 waży 99g jednak cena ok 1200pln daje jakieś 12pln/gr - ja szukam czegoś zdecydowanie tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ile tanszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 na razie jestem na etapie poszukiwań i chcę się zorientować ile ostatecznie będę musiał wydać, szukam oczywiście najrozsądniejszej opcji cenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A może Sonik SK Lite 5/6? Mam na zbyciu ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Kup sobie Daiwe LOCHMOR-S LA #5/6 wazy cos miedzy 110-120 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 http://harius.com.pl/Kolowrotek-Greys-STREAMLITE-3-4 Jak nie za drogo to to proponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 http://harius.com.pl/Kolowrotek-Greys-STREAMLITE-3-4 Jak nie za drogo to to proponuję.Nie ma takiej strony. Poza tym kolega chyba szuka kołowrotka 5/6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jest sklep Harius, jak wklepie w googlarkę to znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jednym z najlżejszych w swoich klasach jest Ross Evolution. Już nie produkowany, ale na e-bayu znajdziesz. Jego następcą jest model Vexis. Też już jest na wyprzedażach np. w mrfc.Niestety ostatnio ci wymienieni zaczęli robić sobie jaja, jeżeli chodzi o cenę przesyłki do Polski. Ponadto po raz pierwszy przesyłka od nich została oclona. W tym momencie zakupy u nich przestają być tak atrakcyjne jak dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Zwróć uwagę na Orvisa BBS III, bardzo fajna maszynka i cena bardzo do przyjęcia Mam takowy i jestem zadowolony, tylko czy te 112 gram wyważy Ci kij? Bo jeśli chcesz do długiego w klasie #5 to może nie wyważać Sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jednym z najlżejszych w swoich klasach jest Ross Evolution. Już nie produkowany, ale na e-bayu znajdziesz. Jego następcą jest model Vexis. Też już jest na wyprzedażach np. w mrfc.Niestety ostatnio ci wymienieni zaczęli robić sobie jaja, jeżeli chodzi o cenę przesyłki do Polski. Ponadto po raz pierwszy przesyłka od nich została oclona. W tym momencie zakupy u nich przestają być tak atrakcyjne jak dawniej.Chyba najlzejszy muchowy mlynek jaki mialem w rekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jednym z najlżejszych w swoich klasach jest Ross Evolution. Już nie produkowany, ale na e-bayu znajdziesz. Jego następcą jest model Vexis. Też już jest na wyprzedażach np. w mrfc.Niestety ostatnio ci wymienieni zaczęli robić sobie jaja, jeżeli chodzi o cenę przesyłki do Polski. Ponadto po raz pierwszy przesyłka od nich została oclona. W tym momencie zakupy u nich przestają być tak atrakcyjne jak dawniej. witam!ross evolution jak najbardziej jest produkowany.w odróżnieniu od pierwszej wersji kilka niewielkich zmian, ciągle jest tak samo lekki i zwie się evolution LT. mam dwa i polecam.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Sierra IC3 5/6 - kaseciak ale fajny(trzy szpule w zapasie) cena około 100 Euro. Mam już prawie 5 lat i nie ma problemu, jest tez podobny w Greysie ale Sierra wydaje mi sie lepsza,- to tylko subiektywne odczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi