doktorek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Tak, wiem, było chyba z milion razy , ale czytałem kilka wątk?łw o plecionkach przez parę godzin i jakoś nie mogę wybrać.P-line w tych grubościach ponoć lekko plaskata. Choć nie zawsze to musi być wada.Poniewa?ź umyśliłem sobie, ?źe takie plecionki są mi absolutnie niezbędne - będę wdzięczny za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Stren. Dlaczego? U?źywam i nie mam zastrze?źeń. Z P-line miałem sytuację gdy dwa razy pękła mi praktycznie nowa, nie uszkodzona i przy niezbyt du?źej sile. Nie narzekam te?ź na Tuf Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 jakbyś miał strena 10lb w dobrej cenie to daj znać chętnie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Pewnie będę miał za około 2-3 tygodnie, dopinam zam?łwienie ze Stan?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Kupiłem P-Line, nie polecam. Twardy, sztywny, głosny... szybko się odbarwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Kupiłem P-Line, nie polecam. Twardy, sztywny, głosny... szybko się odbarwia To chyba nie są jakieś straszne wady,biorąc pod uwagę cenę podaj?źe 46pln od kolegi z forum?!Jak dla mnie to najwa?źniejsze jest ?źeby się nie robiły brody.Mam P-line 20 lb i caly sezon smigała bez wiekszego problemu (poza jedna broda ,ale to wina zbyt duzej ilosci plecki na szpuli).Dałeś mi patu do myslenia bo wlasnie zamowilem 13lb pod zandery i nie wiem czy realizowac ten zakup.Wczesniej lowilem tylko na Pp i nie było z nią absolutnie ?źadnych problem?łw no ale cena duzo wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 obie są super, ale stren nieco lepszy. jeden ze stren?łw jest u mnie ju?ź 3 rok na szpuli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 obie są super, ale stren nieco lepszy. jeden ze stren?łw jest u mnie ju?ź 3 rok na szpuli......dokładnie, swojego katowałem 2 sezony. IMHO, Streen jest lepszy od P-Line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dokładnie obie są dobre.stren oczko do przodu.jakby co czekam na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam.P-line polecam 20 lb mam drugi sezon i nie blaknie ani nie osłabia się dość okrągła w przekroju,natomiast poni?źej miałem bodaj?źe 15 lb, po kilku wypadach wyblakł i osłabł ,węzły urywałem gołą dłonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Kupiłem P-Line, nie polecam. Twardy, sztywny, głosny... szybko się odbarwiaDwie zam?łwiłem koledze z ł?łdki i wręcz odwrotnie w por?łwnaniu do PP <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 P-line jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dziękuję serdecznie wszystkim za dobre rady Z pozdrowieniamiP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Mam Strena super sonic 10lb i 14lb.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kupiłem Stren Sonic 10 lb kilka dni temu. Og?łlne wra?źenia b. pozytywne. Ładnie się układa, r?łwna, okrągły przekr?łj i praktycznie nie szumi na przelotkach. Jedyne zastrze?źenia mam do średnicy-liczyłem, ?źe będzie cieńsza Poza tym po kilku dniach u?źytkowania odnoszę wra?źenie, ?źe stosując PP ?źuty były dłu?źsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi