P487 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Czy możecie polecić jakieś sprawdzone woblery twitchingowe (wszystkie rozmiary) które nie kosztują milionów monet jak japońskie konstrukcje,a najlepiej żeby były budżetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 z polskich wyrobów sprawdź sieki skipery i huntery yody a takto podróbki japonczyków z aliexpress. Z ali dobre woblery robią np. Bearking, Allblue, Basslegend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 A z takich łatwiej u nas dostępnych w niezłych cenach popatrz na Lucky johna i Pontoon21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 A z takich łatwiej u nas dostępnych w niezłych cenach popatrz na Lucky johna i Pontoon21 Polecam zwłaszcza Basare SP i Gaga goon.I zeby nie tracić na zębach szczupaczków to stalka/wolfram/tytan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) O, Ali na początek brzmi fajnie, a sieki też spoko, te droższe to tylko na bezzaczepowe wanny Karpiu a możesz polecić konkretne modele które Ci się sprawdziły z chińczyków? Edytowane 20 Maja 2020 przez P487 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Kupowałem wobki Bearking. Wykonanie perfekcyjne. Praca bez zarzutu. Cena śmieszna. U nas sztuka wychodziła w sklepie ok 60PLN na ali niecałe 10 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 nie pamiętam ktore dokładnie modele brałem ale te co podałem wszystkie mają dobre wykonanie. Znajdz sobie na facebooku grupę z testami sprzętu z aliexpress i tam duzo ludzi poleca konkretne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Tu masz dobry temat do przestudiowania. Do wyboru do koloru. Gdzies byl tez temat o wobkach do twitchingu na szczupaka. http://jerkbait.pl/topic/67815-woblery-pstr%C4%85gowe-do-twitchingu/ Edytowane 20 Maja 2020 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Woblery Bearking z aliexpres cena w okolicy 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 dziękuję Panowie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 basara, makora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Z chińskich polecam te wyroby, uprzedzam że wklejam linki z aplikacji i pojawia się informacja o jakichś kuponach, nie wiem o co chodzi z tym. Woblery z linków kupowałem, sprawdziłem i polecam. #Aliexpress Twoje 8,53 zł w kuponach jest tutaj!https://a.aliexpress.com/_d88eCxV #Aliexpress Twoje 4,27 zł w kuponach jest tutaj!https://a.aliexpress.com/_dWIvNOn #Aliexpress Twoje 17,05 zł w kuponach jest tutaj!https://a.aliexpress.com/_dYkKUvh #Aliexpress 45,50 zł 55%OFF | Tsurinoya 5 sztuk 2.8g 42mm twarde przynęty połowów przynęty 14 # zestaw haczyków głębokość nurkowania 0.3-0.6 m wobbler karpia sztuczne Pesca Leurrehttps://a.aliexpress.com/_dTTUpMT #Aliexpress Twoje 8,53 zł w kuponach jest tutaj!https://a.aliexpress.com/_dTUZjhz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 O! Super, bo przeglądam ostatnie 100 stron produktów z Alli i jest to kłopotliwe, a w wątku o pstrągowych niewiele info o chińczykach było. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Kolega bardzo sobie chwali Ryobi, o takie:https://sport-fishing.pl/produkt/2056/wobler-tonacy-ryobi-mega-minnow-mn83s-8-3cmJedną zaletę mają niewątpliwie a do tego całkiem przyzwoite kotwice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Cablista od Poonton21 bardzo dobrze robi.Nie jest z tych najtańszych ale sporo poniżej półki DUO,Megabasa,O.S.P itp.Co ciekawe,na przykład przy DUO zdarzyło mi się że wobek opisany jak suspend tonął,przy Pontoonie nigdy mi się taka sytuacja nie pojawiła.Polecam Cabliste,dobra przyneta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Pontoon 21 robi bardzo fajne przynęty i rzeczywiście wypadają one korzystniej finansowo od tych topowych, japońskich konstrukcji. Cabalista z tego co pamiętam od 7,5cm długości najmniejsza. Ja używam jeszcze Crack Jack z tej firmy. Jest bardziej w "okoniowych" rozmiarach.http://www.pontoon-21.com/products/hard_plastic/crack_jack/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Znalazłem praktycznie w cenie chińczyków (tak, wiem to też chińczyk) Savage Gear 3D Twitch Minnow, ktoś może sprawdzał jak to działa. bo cena bardzo sympatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Savage bardzo spoko, miałem kilka sztuk i zajezdzilem. Cablista wspomniana wyżej to świetny wobler. Greedy Guts od P21 również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Savage spoko na okonie i bolenie . Nie dal mi nigdy niestety sandacza co mnie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 widzicie różnicę efektywności między cablistą a tymi od sg? kupiłem kilka sg bo 25 łatwiej mi przełknąć niż 60 ale jak cablista albo inne p21 to się przałamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Z doświadczenia wiem , że te 60 PLN to dobrze wydana kasa na wobler, jeżeli wiemy co potrafi zdziałać w wodzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 ok, przekonało mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nie wiem czy Cię to przekonało ale w moim przypadku jest coś jak doświadczenie i intuicja, jakoś do dzisiaj w przypadku wędkarstwa mnie nie zawioda,nie czekam na gotowe receptury,przeglądam internet i sam decyduje na co wydać kasę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 wziąłem po jednym, aby porównać pracę i ocenić czy moja wiara w przynętę wycenia ją na tyle na ile zrobił to producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluson Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nie ma co żałować kasy. Trzeba próbować, może akurat podejdzie dany wobler na waszej wodzie, a jak nie to jest jeszcze giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi