ppludrok Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Cześć,Potrzebuję zestaw castingowy do jerkowania na szwedzkich szkierach. Wyjeżdżam tylko dwa razy w roku na tydzień a więc nie potrzebuję sprzętu drogiego i bardzo dobrego. Mógłbym prosić o podesłanie jakiś konkretnych propozycji kij/multik ? Ma być tanio. Do tej pory w Szwecji jerkowałem wędką klasyczną - ugly stick do 40g, jerkami typu slider i gumami. Pasują mi slidery tonące 10. Chciałbym jednak spróbować czegoś cięższego np slider 12s a to już za dużo na mój kijek. Czy ciężkimi gumami np 60-80g zestawen castingowym też się dobrze łowi ?Sprzęt może być nowy albo używany.Pzdr Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 polecam abu c3 4601 lub 5501 do tego kijek itt do 100g znajdziesz w www.ravenfishing.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Co wy wszyscy z tymi sliderami, jakby nie było innych jerków a co do tego zestawu to ten powyższy będzie sprawował się dobrze aczkolwiek mi by bardziej pasował młynek z większym przełożeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi