yankis Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Mi od kilku lat głowę zaprząta morskie wędkarstwo. Z uwagi na duże ilości rwanych przynęt postanowiłem sam się pobawić w ich produkcję. Po prostu lubię to Malowanie proszkowe nie jest łatwe, to nie aerograf No ale myślę zakupić również taki sprzęt, po to tylko, żeby upiększyć moje rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Nie znam się na wędkarstwie morskim ale od strony estetycznej jak dla mnie bomba. Powiedz mi jaką masę mają te główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dla tych główek to bym miał lepsze zastosowanie niż drosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja też widzę je przy gumach Boleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja też widzę dla nich inne zastosowania dlatego pytam o masę. Bo jak okaże się, że ważą po ćwierć kilo to jednak może być troszkę za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ja też widzę dla nich inne zastosowania dlatego pytam o masę. Bo jak okaże się, że ważą po ćwierć kilo to jednak może być troszkę za dużo Tyle ważą, bo takie wagi są mi potrzebne, ale odlać 10 razy mniejszą główkę nie jest jakimś problemem. Pomyślę nad tym. Dajcie mi dobry rozmiar gumy, to dopasuję do niej główkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A te rybki u samej góry są robione z drewna ;D ? Jak tak to ile ważą i jaka długość ;D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Na Bolka to by było majątek Ster tylko dodać i bolki by za nimi szalały ;D Tylko one chyba nie sa z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Raczej na pewno pilkery nie są z drewna . Ale forma do odlewania jest to pewnie i w pianie można by odlać albo w lekkiej żywicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Raczej na pewno pilkery nie są z drewna . Ale forma do odlewania jest to pewnie i w pianie można by odlać albo w lekkiej żywicy . To szkoda Ale jakby były z drewna to na Bolka by się swietnie nadawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Piękna robota , zwłaszcza te główki , rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Główki są po prostu śliczne. Piękna robota i dbałość o szczególy. Jestem pod wielkim wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A tak stuffu zapodam. W wędkarstwie można doszukać się sztuki, jak najbardziej red fishrainbou trout jigrdzawiecyellow fishgold fishblue goldblue silverblue mackerelorange fishgreen mackerelblue fishyallow mackerelorange mackerelred glowglow mackerelseired and bluedorado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Nie no jestem pod mocnym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 łoo kozackie brawo świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Sceneria równie piękna jak przynęty. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich cudeniek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Swietna robota główki rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Przy 'orange mackerel' mnie całkowicie zamurowało gratuluję umiejętności i gdyby to przenieść na kawałek drewna... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dosłownie padłem na kolana. Pilki i głowki są kapitalne!widać ogromny wkład pracy i pasję. Szok. Ciekawy jestem jak się sprawdzają.Czy lżejszy kaliber pilkierów(pod zatokę) jest przewidziany do produkcji??pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Aż chce się dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Muszę przyznać (z wielką przyjemnością), że robią wrażenie a i tło wyszło idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Tak samo dzieło plus idealna ekspozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Główki miazga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Teraz dopiero wątek obczaiłem,miazga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi