Robert Dorado Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Wiecie coś więcej na temat tej rzeki, ktos był, łowił, kiedy najlepiej tam pojechać (jest opcja w sierpniu) generalnie z czym to się je? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Mówisz o rzece Guden A w Danii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Spędziłem tam 5 lat i łowiłem tam wieloktotnie co prawdą na spławik tyczką i batem. Ale są tam bardzo duże szczupaki......bo niejednokrotnie miałem takie które atakowały kilogramowe płocie. Rzeka nie duża i nie wiem jak będzie w sierpniu z roślinnością. Ciepłe lato w Danii jest w czerwcu. Sierpień to jak u nas wrzesień na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Można tam łowić z kajaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Ja lowilem tam troche na spining/casting. Potwierdzam, ze szczupakow jest sporo i mozna w dobrym okresie trafic grubo powyzej metra. Pisza na priv, to podpowiem co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi