tpe Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Sklep, w którym kupuję woblery na bassy ogłosił konkurs fotograficzny. Wysłałem podwodną fotkę zrobioną w ubiegłym roku i... zostałem pierwszym laureatem Photo Of The Month (April) sklepu internetowego Monstertackle http://basshunting.blogspot.com/2012/05/winner-in-competitio n-monstertackle.html Nie udało się na j.pl, udało się w UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Wielkie GRATULACJE To autoportret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Wielkie GRATULACJE To autoportret? Tak Rochu, tylko ciągle mam problemy z oddychaniem pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Gratki! Bardzo fajna fotka. Mi na razie podwodne zdjęcia nie wychodzą za dobrze, muszę potrenować z córeczką w wannie Ostatnio jak trenowałem z roczną+ córką kadrowanie z automatyczną migawką, to się żona śmiała, ale co mi tam! Czym to cyknąłeś i jak? Napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Fotkę zrobiłem Lumixem FT-2 w ub.r. Stałem po pas w wodzie, w mocnym uciągu podczas odpływu. Zrobiłem kilkanaście fotek, jako tako wyszło może 2-3...Bardzo przydałby się w takim aparacie uchylany wyświetlacz, albo...maska i fajka do nurkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mam takiego samego Lumixa, muszę go wreszcie sensownie wykorzystać. Co prawda kupiłem go żeby się nie zepsuł jak się skąpię w woderach, ale w koncu to fajny sprzęt i muszę wreszcie zrobić udaną fotkę pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Pogratulować wyróżnienia,rybka fajnie ujęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 GRATULACJEFajne uczucie gdy ktoś doceni - życzę kolejnych sukcesów. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Sklep, w którym kupuję woblery na bassy ogłosił konkurs fotograficzny. Wysłałem podwodną fotkę zrobioną w ubiegłym roku i... zostałem pierwszym laureatem Photo Of The Month (April) sklepu internetowego Monstertackle http://basshunting.blogspot.com/2012/05/winner-in-competitio n-monstertackle.html Nie udało się na j.pl, udało się w UK Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dzięki Panowie Przesyłka z nagrodą z Monstertacke już do mnie dotarła. Teraz czekam tylko na zakończenie okresu ochronnego na bassy i konkretnie uzbrojony wyruszam na łowy z wędką i aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mam takiego samego Lumixa, muszę go wreszcie sensownie wykorzystać. Co prawda kupiłem go żeby się nie zepsuł jak się skąpię w woderach, ale w koncu to fajny sprzęt i muszę wreszcie zrobić udaną fotkę pod wodą. Na Solinie będziesz miał super warunki (przejrzystość wody), oprócz fotek, aparat robi tez kapitalne filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi