michal7709 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Witam w tym roku postanowilem wstapic do stowazyszenia Cesarka i tak po krotce ryby drapieznej sporo okonie 40+ szczupaki 100+ sandacze 80+ ale wiem od gospodarza ze na jesieni planuje zakup szczuplych 3-4szt 120+ oraz sandacze 90+ lowisko nie duze zakaz lowienia na koguta i mandule co by bialorybu nie podchaczac tydzien temu pierwsze zawody spin (zurek przed zawodami i drugie danie po )takze nikt glodny do domu nie wrocil ???? najwiekszy szczuply 84 ryby braly slabo i tylko z rana sa zdjecia na fb nie ma oplaty dziennej tylko caloroczna ale jak sie ryby rozbrkaja to zabawa przednia .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) "Stowazyszenie Cesarka lowisko no kill Strykow łodzkie."hmmm, tak sobie pomyślałem, że może warto spróbować napisać to po polsku? poprawiłem...postu nie ruszam, po prostu interpunkcja i składnia zdań leży i kwiczy, no ale może ktoś zechce przez to przebrnąć... Edytowane 27 Maja 2020 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Również opłaciłem w tym roku Cesarkę, ale wyniki mam na razie słabe. O jakiej porze one tam najlepiej biorą? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi