mifek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jako że od pewnego czasu pytania na temat tej maszynki pojawiają sie dośc często pozwoliłem sobie zamieścić link do tej bądź co bądź bardzo ciekawej zabaweczki naturalnie źródło http://www.tackletour.com/ i kilka fotek dla smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 A czy wiadomo coś o wersji leworęcznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 niestety na razie nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Taki mały smaczek - wbrew temu co jest napisane w recenzji na TT - młynki curado nie są całe z metalu jesli chodzi o obudowę. Na początku myslałem ze dotyczy to tylko setki ale wczoraj dostalem potwierdzenie ze w modelu 300 jeden z bocznych paneli wykonany jest z grafitu. Nie sadze zeby to miało wieksze znaczenie uzytkowo niemniej jednak all-metal to to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tak samo zresztą jak wersja 100 i tak samo jak pojemności szpul nie są podawane w testach precyzyjnie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 kto chce kupic ten? http://www.histackleboxshop.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 teraz to się mogą... cmoknąć... dzisiaj odbieram CC201. Czyli powrót do pierwotnych założeń... ale z tego co wiemto GrynszpaN nie odpuscił i chyba będzie niedługo możliwość zapoznania się z tą konstrukcją bliżej ja skusiłem się na stara miłość czyli typowy ROUND. Man I love it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 @ mifek Nie dosyć że nie odpuścił to już działa w tym kierunku.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 @Mifek ten link z pierwszego postu nie działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ma prawo nie dzialac (Mon, 29 January 2007) po przebudowie forum moglo sie to i owo zgubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ups, nie zwróciłem na to uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 hhehe no to teraz bede mial kolejny powod by sie z Toba zobaczyc... a poki co jutro - mam nadzieje - chrzciny nowej zabawki warunki meteo wymarzone - czas wielkiej wody pora zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 nie chce siac paniki, ale doszly mnie sluchy, ze 300-tka ma byc wycofana z rynku ... w cabelasie i kilku innych jest obecnie w przecenie ... jezeli ktos 'musi' miec, to byc moze warto sie pospieszyc ... ps. jezeli chodzi o rynek europejski, to info jest w 95% pewne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 mi chyba chwilowo troche minelo... BA powiem nawet wiecej... zdradzam shimano, w tym rowniez wizje curado 300DSV na rzecz czerwonej daiwy... ot sie porobilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Kolego Mifciu, Czyżbyś zachorzał? Straszne! Ale rozumiem , tylko krowa nie zmienia zdania <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Kolego Mifciu, Czyżbyś zachorzał? Straszne! Ale rozumiem , tylko krowa nie zmienia zdania <_< zachorzal czy nie ... powiedzmy ze znalazla sie jedna ktora urekla mnieswoim pieknem i na dodatek wiele potrafi.... mam nadzieje ze jutro z DLUGIM CASTINGIEM pokaze na co ją stac i już ja się o to postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 dobra decyzja - curado to moim zdaniem kloc okrutny.sam obecnie katuje alphasa 150H - swietna maszyka - polecam i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 mam nadzieje ze jutro z DLUGIM CASTINGIEM pokaze na co ją stac Pochwal się, jak Ci poszło. Może jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 nie chce siac paniki, ale doszly mnie sluchy, ze 300-tka ma byc wycofana z rynku ... w cabelasie i kilku innych jest obecnie w przecenie ... jezeli ktos 'musi' miec, to byc moze warto sie pospieszyc ... ps. jezeli chodzi o rynek europejski, to info jest w 95% pewne ... Przecena w BPS i Cabelasie jest na wszystkie Curada, nie tylko 300-301. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi