cast64 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Cześć.Chyba zrobiłem błąd i zakropiłem oliwką kryte łożyska na szpulce i panelu.Po naciśnięciu spustu i wprawieniu szpulki w obrót,staje po kilku obrotach.Chyba "zamuliłem" łożyska co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Nic, łów dalej. I nie patrz na ilość obrotów szpulki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Nic, łów dalej. I nie patrz na ilość obrotów szpulki. ...ale rzuty krutsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 ...ale rzuty krutsze.rzartójesz? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Czym Ty je zalałeś? Osobiście traktuję łożyska różnymi oliwkami (o różnej gęstości)- zarówno otwarte jak i zamknięte. Nawet w zestawach UL i nie odczułem jakiejś różnicy in minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) rzartójesz?Nie.Zakropiłem oliwką niewiadomego pochodzenia z "dawnych"lat. Edytowane 28 Maja 2020 przez cast64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Jest taka jedna co muli:"super glue" czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Nie wytrzymałem i sprawdziłem.Został nawyk nawijania linki pod sam rant (stałoszpulowce)i tak się zagalopowałem z tym nawinięciem,że linka obcierała o stopkę.Przepraszam Wszystkich za zamieszanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 ???? Też taki numer kiedyś odstawiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Też taki numer kiedyś odstawiłem......myślałem,że będe sam ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi