Lokityrem Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 U mnie w starych wypustach korodowały kółka. Tobie, może trafiła się jakaś lewa partia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Po wymieniałem kółka i zobaczymy czy będzie lepiej prawdopodobnie kółka rdzewieją załóż nierdzewne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Korpusy błystek korodują. Problem był już z leżącymi w fabryce "na magazynie". Jest na to sposób, nie kupuj na zapas po prostu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Korpusy błystek korodują. Problem był już z leżącymi w fabryce "na magazynie". Jest na to sposób, nie kupuj na zapas po prostu Na zaps nie kupuje. Kupiłem kilka i je używam. Niestety prawie wszystkie które używałem są skorodowane. No ale cóż, może to będzie ich plus ????. Grunt że skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 (edytowane) Na pewno będą skuteczne.., miałem szczęście i udało mi się nabyć kilka takich srebrnych Morsów które w jakiś dziwny sposób pokrywały się takimi przebarwieniami (coś jak stare srebro z przebarwieniami..)Na ostatniej Rybomani przedstawiciel Polspingu powiedział mi że to była wada technologiczna pokrycia przynęt i już to rozwiązali.. O zgrozo! A ja jeszcze nigdy nie miałem tak łownego koloru wahadłówek..! Dobrze że jeszcze zostały mi 2-3 szt... Edytowane 12 Listopada 2024 przez ubot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 W którymś wątku boleniowy jeden z kolegów opisywał, że opala wahadła nad palnikiem i dostają takiego sinego przebarwienia, które smakuje boleniom w jego okolicach. Druga sprawa, możesz zadzwonić do Polspingu i popytać, czy coś nie leżakuje im na półkac h. Pamiętam, że kiedy firma zmieniła właścicieli to mieli na stanie bardzo dużo starszej produkcji, może i w tym przypadku wahadełka leżakują gdzieś w kącie i byliby w stanie Ci je sprzedać, może nawet w cenie złomu, chyba że już tam trafiły bo odpady produkcyjne właśnie tam trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Umówmy się - wahadłowymi zazwyczaj żyją krótko, przynajmniej u mnie ???? Te korozję w niczym rybom nie przeszkadzają. A można to w miarę łatwo zniwelować zostawiając pudełka otwarte. Kiedyś ciągle korodowały mi wahadlowki, bo brodziłem, woda była w pudełku, a potem zostawiałem takie pudełko na jakiś czas. Inna sprawa, że zazwyczaj większym problemem były kółka słabej jakości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Dokładnie o tym samym sobie pomyślałem że może kilka dziurek w pudełku z blachami wystarczy - cyrkulacja powietrza zrobi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Są na Ali dwustronne wentylowane pudełka, mam do woblerów.https://pl.aliexpress.com/item/1005006700883099.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Kupiłem kilka podobnych pudełek ale niestety co jakiś czas, wychodzą przez nie kotwice Jakie ma to skutki nie trzeba opisywać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Korpusy błystek korodują. Problem był już z leżącymi w fabryce "na magazynie". Jest na to sposób, nie kupuj na zapas po prostu Mają też błystki z czystego mosiądzu. Tam korodują tylko kółka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi