vBartek Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dolną częśc tej wędki mi drzwi ścisnęły więc jak ktoś z Irlandii pragnie posiadać nieuszkodzoną górę to oddam za darmo (albo odkupię dół jak macie na zbyciu) . Szkoda mi tej wędeczki bo lubiłem bardzo. PS. Jakiej szukać w sklepach o podobnej charakterystyce i długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Chętnie kupię tą górę , jeśli of korz jest na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Wyślę Ci po kosztach przesyłki, jak znajdę jakąś rurę i zapakuję to pójdę na pocztę coby się zorientować jaki koszt bo nie mam pojęcia. Pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jak najbardziej , napisz jaka flaszkę słać i czego reszta pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi