dante Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Witam, czy używacie takich oto główek? Zauważyliście jakieś zmiany w braniach ryb przy stosowaniu główek z obrotówkami i bez? Napiszcie proszę swoje uwagi i opinie na ich temat. DziękiWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na końskie łby złowiłem trochę okoni i szczupaczków, ale nie mam wrażenia, żeby takie systemiki były jakoś lepsze od samych gumek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Główka jigowa z paletką potrafi otworzyć wode.Złapałem kilka fajnych ryb na taki wynalazek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Czasem używam, ale nie ma reguły, że z paletką biorą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi