croock Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Kilkakrotnie widziałem tego typu pokrowiec używany przez przewodnika. W moim rozumieniu mają chronić kij przed mikrouszkodzeniami od obijania się na łodzi, jednocześnie zajmować mało miejsca i zapewniać szybki dostęp do wędki. Stosowałbym raczej do złożonego kija przechowywanego w bakiście (np. mam rozłożony kij ciężki i średni, a lekki schowany na wszelki wypadek i w ten sposób lepiej chroniony). Używacie? Jak wrażenia? Edytowane 30 Maja 2020 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Używam. Nie do wszystkich wędek , ale do tych NAJ Oczywiście na czas transportów pomimo zabezpieczenia w tubie i jeśli nie oryginalnego pokrowca z tkaniny czy też neoprenu to i szytych przez moja żonę pokrowców z trochę grubszej agro włókniny.. Świetnie wtedy chroni przed kontaktem z innymi kijkami oraz na łodzi gdy kijek pływa jako zapas. Dobrze chroniona jest linka a jak dodam pokrowiec na multik to jestem spokojny szczególnie jak mocno buja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkuję od dawna, świetnie się sprawdza, gdyż nie trzeba odpinać multika i rozmontowywać zestawu, by włożyć do pokrowca. Bardzo sobie chwale, spełnia swoje zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Dzięki Panowie. Gdzie to kupujecie ? Zdjęcia w tym wątku są z jedynego ogłoszenia, jakie znalazłem na allegro. Cena niska:70 zł za 10 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Ja uzywam do jednoskladow. Latwo sie naklada i latwo sie sciaga. Zapewne nie chroni tak jak tuba ale sie sprawdza i kosztuje grosze. Mozna zalozyc bez odczepiania kolowrotka z zylka/pletka przewleczona przez przelotki. To jest duzy plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Te z allegro masz wysyłkę z CHIN !!! Sam kup na Aliexress są po 11zł + przesyłka 6zł https://pl.aliexpress.com/item/32869072052.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi