tpe Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Oczywiście ?źe SW(srebr-złoty nowy model). Jakoś nie przemawia do mnie maślana praca innych modeli stelki. Mam nadzieje ?źe ten model godnie zastąpi sustaina choć z tą praca to szczerze powiem ?źe jestem miło zaskoczony. wręcz sie samo kręci To napisz jeszcze, jak mo?źesz, gdzie i za ile Moja SW '01 ma ju?ź rok, mo?źe czas na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Żadna tajemnica. http://www.ebay.co.uk/itm/Shimano-Stella-5000SW-Spinning-Ree l-Made-in-Japan-/230801014346?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Re els_JN&hash=item35bccffe4a sprawdziłem wczesniej sklep. gość nazywa sie Richard Sheard i gł?łwnie z tego co się dowiedziałem to organizuje wyprawy na ryby do Afryki. Firma nazywa się World Sport Fishing Ltd. Bardzo miły kontakt, wysyłka natychmiast. Cenowo szału nie ma ale gdzie taniej?? Za carbonową korbe musiałbym dopłacić pewnie z pare tysiak?łw ale po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki, cena nie taka zła i do tego z EU. Ja jednak wolę 4000, lepiej mi wywa?źy kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi