explorator73 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witajcie,Osoby łowiące na jerki i pilkery miewają problemy z przechowywaniem i transportem przynęt. Znalazłem w ofercie firmy Flambeau 3 modele pudeł, które wydają się być ciekawe (na zdjęciach)Czy ktoś z Was miał kontakt z tym sprzętem?Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 I jeszcze jedno - na mniejsze wabiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Piotruś wszystko ładnie... tylko, że ja cyba wole siudak-jerkbait-oragnizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Tomkowa produkcja wygląda ciekawie i napewno jest konkurencyjna cenowo. Czy da się wejść w posiadanie Siudakowego Organizera?P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 mozna i tak http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=290& start=0& choc to wersja stacjonarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 mozna i tak http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=290& start=0& choc to wersja stacjonarna Ja myślę, że w połączeniu z http://www.allegro.pl/show_item.php?item=160573858tego typu torbą nie do konca stacjonarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrynszpaN Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Tak się składa że użytkuję od dłuższego czasu zarówno 2060 jak i 0550. Oczywiście trudno je nosić ze sobą po krzakach w czasie łowienia, ale na łódź i do przewozu są świetne. Na szczęście trafiłem na super promocję. Szczególnie skusił mnie ZERUST. Trudno powiedzieć na ile jest skuteczy ten plastik bo zarówno Gamakatsu jak i kotwice w morskich Rapalach trudno rdzewieją. Co do rozwiązań Siudakowo - podobnych mają niestety jedną wadę (tylko). Przynęty tłuką się w nich niesamowicie. Niestety nie wpadłem jeszcze na jakiś patent wytłumiający. Używałem tych nosidełek i używam do dalej, ale doszedłem do wniosku że o wiele bardziej przydatne są ochraniacze na kotwiczki. Odpada cały problem i plątania się kotwic i hałasu. Mam kamizelkę i pas biodrowy i to mi całkowicie wystarcza. Jakiś zapasik plus rzeczy pomocnicze na wypadek wzrostu ciśnienia (to aluzja od oleum Zagłoby) i ..... w drogę.PozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Moja torba bedzie dostepna za około miesiąc, nauczony doswiadczeniem i uwagami kolegów którzy posiadają wczesniejszy model, wprowadziłem kilka zmian.Torba jest mniejsza, 30cm długości, 25 wysokości 25 szerokości. To w zupełności wystarcza na nasze woblery i jerki. ilość przegród pozostała ta sama 4 x 5. Dodatkowo usztywniona została klapa, zastosowałem metalowe zawiesia, szeroki pasek z naramiennikiem. Niestety problem o ktrówym pisze @GrynszpaN to fakt, pudło hałasuje, użyłem innego tworzywa które ma bardziej głuchy odgłos, ale go nie wyeliminowało. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dobra wiadomość, miałem nadzieje na reedycję. Tym razem pisze się na listę chętnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Fajna torba To i ja piszę sie na liste chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tomku, To i ja poproszę o wzięcie mnie pod uwagę. Jak już będziesz gotowy to daj mi znać na priv.A tak z ciekawości, czy wiesz ile będzie kosztował nowy model??Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ceny na dzień dzisiejszy nie mogę podać. Podniósł się koszt usługi, szycie zleciłem teraz u renomowanego kaletnika. kosztowała też zmiana w projekcie na lepszej jakości zawiesia i dodatki, dodatkowo walczę o wycenę materiału na przegrody. za kilka dni wszystko się wyjasni. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 W takim razie czekam z niecierpliwością i trzymam kciuki.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Wyjasniło się wszytsko, cena troby wynosi 145 PLN. 5 marca odbieram pierwsze sztuki od kaletnika. PozdrawiamSiudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Czekam z niecierpliwością, jestem chętny i zaklepuje 1!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MATAS Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Wow co za patent Extra, moznaby tez pomyslec nad skonstruowaniem HYBRYDY, połowa by była do duzych woblerow a druga polowa do mniejszych przynęt albo innych akcesoriow Wiem wiem za chwile napiszecie ze kto lowiac na jerki bedzie uzywal lekkich obrotowek albo gum Wyprzedze to pytanko i powiem ze jak łowie na zawodach to czasami uzywa sie 2 kiji jeden do jerkow drugi do srednich przynet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 matas nie wiem czy widziale te torbe na zywo ale ona ma po bokach takie fajne kieszonki. mysle ze w nich wlasnie zmiescisz wystarczajaco wiele mniejszych zabawek by glownej przegrodfy nie zawieszac paproszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Mam już gotowe torby, chętnych zapraszam na priv lub kontakt email siudak@7s.pl cena 145zł + koszt przesyłki. pozdrawiam siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Wydaje sie, ze wode bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
explorator73
Witajcie,
Osoby łowiące na jerki i pilkery miewają problemy z przechowywaniem i transportem przynęt. Znalazłem w ofercie firmy Flambeau 3 modele pudeł, które wydają się być ciekawe (na zdjęciach)
Czy ktoś z Was miał kontakt z tym sprzętem?
Pozdrawiam,
P.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi