LASOTA1974 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witam!Proszę o pomoc gdzie m?łgłbym zakupić w sklepie na terenie Polski jerka FREESTYLE 13cm kolor fire tiger. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=342652 msg_342652proponuje zalozyc do kazdej przynety oddzielny watek, moze tracking bedzie latwiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 nie ma jak liczyć na pomoc,na złośliwosci zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nie ma to nie ma.Trudno.Kup na ebay-u.Albo co jest daj do przemalowania jakiemuś artyście.Ja czasem dla siebie przemalowuje jakieś przynęty.Tego radioaktywnego(kolor)te?ź kiedyś przemalowałem Jesteś z Łodzi,to mo?źe daj uszyć obcisłe ubranko dla jerka w kolorze fire tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 to zostaw wedkarstwo i we?ź sie za malarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 nie ma jak liczyć na pomoc,na złośliwosci zawsze Nikt nie odmawia Ci pomocy, tylko do tego jest na j.pl odpowiedni dział. I podejrzewam, ?źe i ten Tw?łj wątek, tak jak i poprzedni zostanie tam przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tego radioaktywnego(kolor)te?ź kiedyś przemalowałem Ja ja kupiłem go tylko i wyłącznie ze względu na ten kolor i do tej pory le?źy u mnie dziewiczy w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi