lukson Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Wyglada na to, że Evinrude nie będzie już rozwijał technologii silników dwusuwowych. https://brp-world.com/pl/news.action?detail=&id=1400 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stołczynianin Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Korona-kryzys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Raczej odgórne rozkazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Evinrude nie bedzie nic juz produkowac marka znika z rynku dogadali sie z mercury ze zastapi a produktach brp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Sądzę, że raczej to po prostu nie szło. Jakby szło, to by nie zamykali. Ciężko przekonać ludzi do zakupu 2T w cenie i masie 4T, a dodatkowo z rozwiązaniami, których nie ogarnia 99% przeciętnych warsztatów marine, czyli drogim i kłopotliwym serwisem. W zamian dostajemy lepszy start z dołu, ale deko niższą kulturę pracy. Technologicznie e-tec jest perełką 2T, ale cała reszta leży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Tak te silniki mają niesamowitego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Psulek jest jeszcze taki aspect ze w kanadzie i stanach nie poplywasz juz na 2 stroke w wiekszosci jezior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ale E-Tec chba akurat spełniał normy EPA/UE w tej kwestii. Chyba, że jakieś inne zakazy weszły. To by tłumaczyło kompletne dobicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Moze i spelniaja co z tego jak na strategicznych rynkach ich nie chca w stanach ani w kanadzie czy australi brp ktora robi jetski quady lodki snowmobile dogadali se silniki bedzie im robil mercury bo jest tanszy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bolesław Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Zwykłą yamahę w 2T niejeden by jeszcze kupił. Sam sprzedałem v-maxa 9.9 za dziką kasę rok temu, i ludzie się bili. A 15stkę 4T wymieniłem.na 25 2T - ta sama.waga, nawet lżejsza, a inny świat mocowo. I zapłaciłem też więcej niż za 4T dużo młodsze. I nie żałuję. E-teca wie osób się bało. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zwykłą yamahę w 2T niejeden by jeszcze kupił. Sam sprzedałem v-maxa 9.9 za dziką kasę rok temu, i ludzie się bili. Bo to białe kruki. Ja szukałem rok i się poddałem. Najbliższe ciekawe egzemplarze były w Finlandii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukson
Wyglada na to, że Evinrude nie będzie już rozwijał technologii silników dwusuwowych.
https://brp-world.com/pl/news.action?detail=&id=1400
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi