chub norris Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No kt?ł?ź m?łgłby mnie lepiej podnieść na duchu, jak nie Człowiek-Przypon Czyli chwyt marketingowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 @chub norriste w otulinie mozesz zespawac plomieniem zapalniczki, wiazanie odradzam, lepiej zacisnac kilka sztuk w domu, wrzucic w jakies plaskie pudelko i do torby ja uzywam oslonki do szczytowek z feedera trzymam tam minimum 10szt przyponow na zaske to sie nic nie zagina etc. PS dzisiaj testowalem przypony z tego tytanu 40lbs drennana i do tej pory 1 strzelil mi w miejscu zagiecia (tzn peklo nodaj 2 z 7 drutow (petla na agrafce nienaruszona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 @pitt wiązałeś mo?źe tego jaxona w ten spos?łb jak pokazywałeś w wątku o soft jerkbaitach www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&&th=6317&g oto=106899#msg_106898? co do samego wiązania, wystarczy rozgrzać i zrobić 1-1,5cm oplot i tyle? batza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 odgrzewamy kotlecika a może Panowie używali takiego wynalazku jak linka 1x7 Ni-Titanium firmy Knot2Kinky ,Amerykański produkt. chętnie bym poznał opinie,jak się ma do AFW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Uzywam sustrandu 1x17 10lb do delikatnego lowienia,przez wszedobylskie szczupaki,zalety cieniutki bodajze 0,20mm miekki,mozna go wiazac i ja tak robie.Do ciezszych zadan uzywam surflonu 1x7 15 lb.Wydaje mi sie ze produkty AFW maja najlepszy stosunek ceny do jakosci i nie sa jakos strasznie trudno dostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mam pytanie bo ostatnio mam kłopot z agrafkami , jakich używacie i co możecie polecić do przyponu 15lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksa Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Maweric, wypróbuj agrafki produkowane przez Dragona, z oryginalnej szwedzkiej stali, rzeczywiście są bardzo mocne. Mi lepiej palcami się zapina Spinnlock, ale superloock mocniej trzyma grube ryby typu duży sum, halibut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 SPINWAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dzięki za szybką odpowiedź, ale co do Dragona właśnie tu miałem problem, może taka partia mi się trafiła ale kilka fajnych woblerów poleciało w kosmos.Zapinka spinnlock, teraz zrobię kilka przyponów na superlock zobaczymy. Spinwal używam 20/B 9 kg , ale ie zawsze można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja ostatnio kupiłem jakieś mikado za ok. 2,5-3 PLN i nie narzekam. Tanie jak barszcz w stosunku do spinwala, a żadna mi nie puściła. Więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldn Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Przerobiłem 5 m drennan E-sox titanium 20 Lb i 5 m 30 Lb. (ok 80 zł za 5 m) Zaciskane w tulejkach. Początkowe frycowe płaciłem, bo zbyt mocne zaciśnięcie powodowało pękanie drucików w miejscu zaciskania, a gdy już opanowałem siłę zaciskania, to i tak po dniu łowienia 25-30 gramowymi gumami, które kilkanaście razy dziennie trza było wyszarpywać z tataraków pojawiały się na środku oczka 1-3 pęknięte druciki.By było bezpiecznie, w połowie dnia wymieniałem przypon na nowy. Tak więc tanio nie było, choć bardzo przyjemnie bo cienkie i absolutnie niewrażliwe na odkształcenia. Jednak raczej nie wrócę do tej plecionki tytanowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi