Sopo19 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Czy ktoś poleci wędkę pod pstrąga do brodzenia w małej rzeczce? Przynęty jakie używam to spinnerki i wobki o gramaturze 2-3gr. Obecnie chodzę z berkley e-motion 1.98m ale jest troszkę za długa moim zdaniem, nie wygodnie mi się nią łowi i ciężko rzuca bo nad głową wiszą drzewka itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Szukaj w MC. Jest tego dużo, zależy ile zł chcesz wydać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Porozmawiaj z kolegą @Mekamil, ukręcił mi 2 krótkie casty, może jeszcze ma blanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Pytaj Żbika, miał na zbyciu króciaka MC. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Co do wędki z filmu wstawionego przez Gajosika, to lepiej najpierw dobrze pomacać, bo mam taką, tylko dłuższą i kupioną od znajomego, któremu strasznie nie podpasował uchwyt, tam gdzie normalnie trzyma się wędkę, najbardziej że nieprzyjemnie śliski i że ręka pociła sie. Kwestia subiektywna, bo mnie akurat pasuje. Moja jest super, myślę, że ta krótsza pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi