Skocz do zawartości

Przekaże Mleko Nutrica Fortisip Compact Fibre

albercik2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przeaże osobie prywatnej badz instytucjcji mleko a może raczej produkt żywienowy który stosuje się u ludzi chorych badz w podeszłym wieku. Buteleczk 125ml to 600kcla o smaku wanili. Mam teko conajmniej kilka kartonów po 24buteleczki. Normalnie żywi się tym mój syn ale od 5 tygodni jest w szpitalu a szpital ma swoje źródła i dostawćów natomiast mojego nie interesuje sytuacja że nie ma komu tego spożyć kasę wziął to przywozi. Zaointeresowany pokryw koszty wysyłki reszta jest free.

http://www.mynutricia.com/myons/Product-range/Compact-Milkshake-Style/Fortisip-Compact-Fibre/

https://photos.app.goo.gl/zKavaWTrJiJcZ5Ub7

Edytowane przez albercik2
  • Like 16

Jaki jest koszt przesyłki?

Mam w Pułtusku hospicjum do którego mógł bym to przekazać. Gdy mój Tata chorował oni jako jedyni bardzo mi pomogli! Mógł bym im to przekazać.

Można by też pomyśleć o ośrodku w którym leży Janusz @woblery z Bielska

Edytowane przez cyprys19
  • Like 4

Firmy kurierskie biorą 15funtow za 30kg nie dodałem że wysyłka z UK ale mam na chwilę obecną 21 kartonów po 24 butelki a będzie więcej ponieważ syn wróci do domu sierpień-wrzesien także mogę trochę podzielić między zaintersowanymi

Jeśli dowiesz się że potrzeba dla Janusza to poleci do niego kilka kartonów na mój koszt

Edytowane przez albercik2
  • Like 3

• 2 tygodnie później...

Cześć

Paczka , a właściwie dwie paczki dzisiaj dotarły do mnie-było co dźwigać!

post-60860-0-12810400-1592316701_thumb.jpg

post-60860-0-61090700-1592316734_thumb.jpg

Wykonałem jeszcze telefon do Kolegi Piotrka @Lenczu, dla którego zbieraliśmy pieniądze na wózek. Kiedyś Piotrek wspominał, że przez brak ruchu ma problemy z jelitami,więc pomyślałem, że to mleczko może się jemu przydać... Piotrek stwierdził, że dwa kartony z chęcią przygarnie, więc odłożyłem i jutro wyślę.

Resztę spakowałem do auta i zawiozłem do hospicjum.

Panie z hospicjum serdecznie dziękowały, bo brakuje takich produktów.

post-60860-0-24911800-1592317345_thumb.jpg

Ja że swojej strony serdecznie dziękuję Koledze, który przekazał ten produkt, oraz jeszcze jednemu Koledze, który pokrył połowę kosztów wysyłki-JESTEŚCIE WIELCY!!!

• Like 10

Dziekuje bardzo za przesylke z mleczkiem. 

Marcin dziekuje za pamiec ,info i wysylke.

Panowie jeszcze raz wielkie dziekuje, pozdrawiam.

Witam przeaże osobie prywatnej badz instytucjcji mleko a może raczej produkt żywienowy który stosuje się u ludzi chorych badz w podeszłym wieku. Buteleczk 125ml to 600kcla o smaku wanili. Mam teko conajmniej kilka kartonów po 24buteleczki. Normalnie żywi się tym mój syn ale od 5 tygodni jest w szpitalu a szpital ma swoje źródła i dostawćów natomiast mojego nie interesuje sytuacja że nie ma komu tego spożyć kasę wziął to przywozi. Zaointeresowany pokryw koszty wysyłki reszta jest free.

http://www.mynutricia.com/myons/Product-range/Compact-Milkshake-Style/Fortisip-Compact-Fibre/

https://photos.app.goo.gl/zKavaWTrJiJcZ5Ub7

Jaki jest koszt przesyłki?
Mam w Pułtusku hospicjum do którego mógł bym to przekazać. Gdy mój Tata chorował oni jako jedyni bardzo mi pomogli! Mógł bym im to przekazać.

Można by też pomyśleć o ośrodku w którym leży Janusz @woblery z Bielska

• Like 3