Skocz do zawartości

Ile razy na rybach ?

sacha

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby nie było że nie wpisuję , każde wyjście nad wodę jest wpisane . Czy jest ktoś kto ma mniej wędkodni ? Nie wiedziałem czy nie wstawić tego na JB się śmieje. Miałem sobie nie zawracać głowy ale czy wy też macie po kilka zezwoleń z rejestrami na ten rok ?

103053781_305585087507210_79388130429727

• Like 2

Mam w tym roku TRZY zezwolenia z rejestrami . Należę do koła w Mielniku więc mam na okręg białostocki w którym jeśli nie pojadę na Siemianówkę nie mam w zasadzie gdzie łowić, na Białą Podl. czyli Bug w zasadzie do Osłowa i na Siedlce poniżej Osłowa.

• Like 1

Żeby nie było że nie wpisuję , każde wyjście nad wodę jest wpisane . Czy jest ktoś kto ma mniej wędkodni ? Nie wiedziałem czy nie wstawić tego na JB się śmieje. Miałem sobie nie zawracać głowy ale czy wy też macie po kilka zezwoleń z rejestrami na ten rok ?

Darek,nie jesteś taki "ostatni".

Ja dzisiaj dokonałem.... drugiego wpisu  :( .

Pierwszy był przed tygodniem jak ustawiałem nowe woblery .

Jest czerwiec i raptem spędziłem 5-6 godzin w sumie nad wodą :( .

Mam w tym roku TRZY zezwolenia z rejestrami . Należę do koła w Mielniku więc mam na okręg białostocki w którym jeśli nie pojadę na Siemianówkę nie mam w zasadzie gdzie łowić, na Białą Podl. czyli Bug w zasadzie do Osłowa i na Siedlce poniżej Osłowa.

Tutaj też nie jesteś najlepszy :)

Ja posiadam Białystok,Siedlce,Biała Podlaska i Lublin.

Żeby nie było że kolekcjonuję ,zamierzam "dokonać" wpisów w każdym z tych rejestrów.

W poprzednich latach udało mi się odwiedzić wody każdego z tych okręgów. :)

Pozdrawiam Tomi B)

• Like 1

Darek,nie jesteś taki "ostatni".

Ja dzisiaj dokonałem.... drugiego wpisu  :( .

Ja w tym roku jeszcze nic a nic a jak pojadę na długi weekend to........mam tyle roboty że czwartek / poniedziałek to krótko i się natyram jak zwierzę.

No ale wrócę do pracy to odpocznę.

W czwartek otworzyłem sezon. I tylko dlatego, że kolega silnik kupił i pojechaliśmy go sprawdzić. I w drugim rzucie sandaczyk - taki pewnie wymiarowy(ok 5 rano) Kolega z godzinę później 2 sandaczyki podobne i do 14 bez brania, bez kontaktu, bez puknięcia okonka, obcinki szczupaczka. Kiedy następny raz? Chyba nieprędko...

• Like 1

Koło Siemiatycze (nawet dostałem w prezencie gustowny t-shirt z logo koła, może wyskoczę w nim pod Śląsko-Dąbrowski ????) i kwartet jak u Piotra. Tak się zapamiętałem w testowaniu swoich wobków, że w OM trzaskam już drugą tabelkę. W piątek pierwsze wpisy w rejestrze z Białej. Bug obdarzył pierwszym bolkiem.

Rok rocznie miałem rejestry na okręgi Piotrków, Sieradz, Częstochowa i Skierniewice. W tym roku ograniczyłem się do Sieradza i Piotrkowa. W obydwu rejestrach łącznie mam zaledwie 5 wpisów. Czasowo też wygląda to mizernie, łącznie kilkanaście godzin. Wszystkiemu winna pandemia. :(

Edytowane przez Alexspin

U mnie wpisów prawie brak :)

Ten temat ma na celu pokazanie jak słabo łowicie ??

Może taka statystyka coś wniesie bo na razie wiemy, które Żony / Partnerki można próbować bałamucić bo Mężowie / Partnerzy są i tak na rybach :P

Edytowane przez K-Pon
  • Like 2

W stanach zadnych rejestrow nie ma. Nikogo tu nie obchodzi kto, gdzie, kiedy byl na rybach. Ryb nie brakuje bo malo kto bierze. Ja jestem prawie codziennie przed pracom na 40 minut, po pracy na godzinke I przynjamniej raz na weekend z kajaka lowie. Korzystam ile moge poki moge bo wiem ze jak dziecko sie pojawi to ryb dlugo nie zobacze.

Edytowane przez Rando

Tu nie tyle chodzi ile ryb złowiłeś tylko o wypełnienie kiedy , gdzie i ile razy na nich byłeś .Bo jak nie wypiszesz to zarobisz mandat .

Jak się pytałem na Twardej to powiedzieli, że są po to żeby wiedzieć ile ryb zabrałeś z łowiska. Tylko jak nie zabierasz to gdzie tu sens, pewnie tylko, żeby zrobić dodatkowe ciepłe stołki do segregowania rejestrów. Wiadomo tam gdzie zaczyna się PZW kończy się logika ;)

• Like 1