sacha Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Żeby nie było że nie wpisuję , każde wyjście nad wodę jest wpisane . Czy jest ktoś kto ma mniej wędkodni ? Nie wiedziałem czy nie wstawić tego na JB się śmieje. Miałem sobie nie zawracać głowy ale czy wy też macie po kilka zezwoleń z rejestrami na ten rok ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Mam podobnie w tym roku, łączę się w bólu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Ja tamten rok na 1 stronie zmieściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Mam w tym roku TRZY zezwolenia z rejestrami . Należę do koła w Mielniku więc mam na okręg białostocki w którym jeśli nie pojadę na Siemianówkę nie mam w zasadzie gdzie łowić, na Białą Podl. czyli Bug w zasadzie do Osłowa i na Siedlce poniżej Osłowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Żeby nie było że nie wpisuję , każde wyjście nad wodę jest wpisane . Czy jest ktoś kto ma mniej wędkodni ? Nie wiedziałem czy nie wstawić tego na JB się śmieje. Miałem sobie nie zawracać głowy ale czy wy też macie po kilka zezwoleń z rejestrami na ten rok ? Darek,nie jesteś taki "ostatni".Ja dzisiaj dokonałem.... drugiego wpisu .Pierwszy był przed tygodniem jak ustawiałem nowe woblery .Jest czerwiec i raptem spędziłem 5-6 godzin w sumie nad wodą . Mam w tym roku TRZY zezwolenia z rejestrami . Należę do koła w Mielniku więc mam na okręg białostocki w którym jeśli nie pojadę na Siemianówkę nie mam w zasadzie gdzie łowić, na Białą Podl. czyli Bug w zasadzie do Osłowa i na Siedlce poniżej Osłowa.Tutaj też nie jesteś najlepszy Ja posiadam Białystok,Siedlce,Biała Podlaska i Lublin.Żeby nie było że kolekcjonuję ,zamierzam "dokonać" wpisów w każdym z tych rejestrów.W poprzednich latach udało mi się odwiedzić wody każdego z tych okręgów. Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 A ja mam,Białystok,Siedlce ,Biała Podlaska,Lublin,i Górskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Darek,nie jesteś taki "ostatni".Ja dzisiaj dokonałem.... drugiego wpisu .Ja w tym roku jeszcze nic a nic a jak pojadę na długi weekend to........mam tyle roboty że czwartek / poniedziałek to krótko i się natyram jak zwierzę.No ale wrócę do pracy to odpocznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 W czwartek otworzyłem sezon. I tylko dlatego, że kolega silnik kupił i pojechaliśmy go sprawdzić. I w drugim rzucie sandaczyk - taki pewnie wymiarowy(ok 5 rano) Kolega z godzinę później 2 sandaczyki podobne i do 14 bez brania, bez kontaktu, bez puknięcia okonka, obcinki szczupaczka. Kiedy następny raz? Chyba nieprędko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 U mnie Białystok, Siedlce, Biała i Mazowiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Koło Siemiatycze (nawet dostałem w prezencie gustowny t-shirt z logo koła, może wyskoczę w nim pod Śląsko-Dąbrowski ????) i kwartet jak u Piotra. Tak się zapamiętałem w testowaniu swoich wobków, że w OM trzaskam już drugą tabelkę. W piątek pierwsze wpisy w rejestrze z Białej. Bug obdarzył pierwszym bolkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 U mnie w zeszłym sezonie było około 100 wpisów, aktualnie na rozkładzie jest już coś koło 50. Okręg jeden, łowiska praktycznie trzy. Do swojej najlepszej wody mam niecałe 500 metrów więc to też wpływa na ilość wpisów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obdarty Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Ja podobnie jak kolega wyżej już ponad połowa wpisów a nad Wisłę mam 13 min spacerkiem. W poprzednich sezonach zdarzało się i 3 wyjścia ba ryby dziennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ja natomiast musiałem wydrukować dodatkowo nowy rejestr bo już mi się z kończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ja to dopiero drugi rejestr zapełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Rok rocznie miałem rejestry na okręgi Piotrków, Sieradz, Częstochowa i Skierniewice. W tym roku ograniczyłem się do Sieradza i Piotrkowa. W obydwu rejestrach łącznie mam zaledwie 5 wpisów. Czasowo też wygląda to mizernie, łącznie kilkanaście godzin. Wszystkiemu winna pandemia. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senso Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Wydrukowałem drugi rejestr a i tak już zapełniony w połowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) U mnie wpisów prawie brak Ten temat ma na celu pokazanie jak słabo łowicie ??Może taka statystyka coś wniesie bo na razie wiemy, które Żony / Partnerki można próbować bałamucić bo Mężowie / Partnerzy są i tak na rybach Edytowane 10 Czerwca 2020 przez K-Pon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 A ja jestem codziennie na rybach wieczorkiem na dwie godziny a wpisów może 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senso Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Rejestry potrzebne jak wrzód na d... powinni je wypełniać tylko ci, którzy zabierają ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Tu nie tyle chodzi ile ryb złowiłeś tylko o wypełnienie kiedy , gdzie i ile razy na nich byłeś .Bo jak nie wypiszesz to zarobisz mandat . Edytowane 10 Czerwca 2020 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) W stanach zadnych rejestrow nie ma. Nikogo tu nie obchodzi kto, gdzie, kiedy byl na rybach. Ryb nie brakuje bo malo kto bierze. Ja jestem prawie codziennie przed pracom na 40 minut, po pracy na godzinke I przynjamniej raz na weekend z kajaka lowie. Korzystam ile moge poki moge bo wiem ze jak dziecko sie pojawi to ryb dlugo nie zobacze. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Rando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ja wpisuje przedział, czyli od razu tydzień lub dwa. Tak oszczędzam miejsce i nie bawię się w jakieś wymienianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senso Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Tu nie tyle chodzi ile ryb złowiłeś tylko o wypełnienie kiedy , gdzie i ile razy na nich byłeś .Bo jak nie wypiszesz to zarobisz mandat .Jak się pytałem na Twardej to powiedzieli, że są po to żeby wiedzieć ile ryb zabrałeś z łowiska. Tylko jak nie zabierasz to gdzie tu sens, pewnie tylko, żeby zrobić dodatkowe ciepłe stołki do segregowania rejestrów. Wiadomo tam gdzie zaczyna się PZW kończy się logika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ja się nie znam ale wydaje mi się, że dla gospodarza wody informacja o presji jest tak samo istotna jak o eksploatacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esioslaw Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Witam. Jakbym wypełniał rejestr na kazdym wypadzie to dawno braklo by miejsca. Jednak Po kilku kontrolach bez wpisu i na szczęście bez mandatu staram sie robić wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi