Skocz do zawartości

Kije jednoczęściowe

Jack__Daniels

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio rozglądam się po katalogowych ofertach r?ł?źnych producent?łw w poszukiwaniu jakiegoś taniego casta dla ojca. Wertując katalogi coraz częściej natrafiam na jednoczęściowe, bud?źetowe kije dostępne w normalnym handlu, a nie na zam?łwienie.

Okuma Black Rock 1,98m 3-18g

INAZUMA X-PLODE ZANDER w dw?łch długościach - 1,98m i 2,15m obie cw do ~30g.

Miał ktoś w ręce powy?źsze kije? Czy pominąłem jakiegoś producenta? jakieś inne propozycje?

Nie szukam czegoś konkretnego, to co znalazłem traktuję jako ciekawostkę i być mo?źe podpowiedź dla kogoś kto jest na etapie poszukiwań.

Chyba niejasno napisałem za co przepraszam :D casta szukałem dla ojca, a przy okazji wpadły mi w oko te właśnie kije. Ta Okuma to nie jest cast i nie miał nim być, to po prostu jednoczęści?łwka :D

W zasadzie powinienem napisać, ?źe wertowałem katalogi i strony internetowe i tak mi te kije wpadły w oko. Zawsze katalogi były pełne wędzisk wieoskładowych, a teraz, coraz częściej pojawiają się właśnie jednoczęściowe. To, ze szukałem casta dla ojca nie ma ?źadnego znaczenia bo chyba ju?ź wybrałem. Ojciec i tak będzie tym łowił z 4-5razy w roku więc nie ma sensu wydawać więcej ni?ź 150-200zł. Chyba, ?źe ktoś z Was znalazł jednoczęściowego casta w podobnej kwocie to dajcie znać w wątku :D.