Jack__Daniels Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ostatnio rozglądam się po katalogowych ofertach r?ł?źnych producent?łw w poszukiwaniu jakiegoś taniego casta dla ojca. Wertując katalogi coraz częściej natrafiam na jednoczęściowe, bud?źetowe kije dostępne w normalnym handlu, a nie na zam?łwienie.Okuma Black Rock 1,98m 3-18gINAZUMA X-PLODE ZANDER w dw?łch długościach - 1,98m i 2,15m obie cw do ~30g. Miał ktoś w ręce powy?źsze kije? Czy pominąłem jakiegoś producenta? jakieś inne propozycje? Nie szukam czegoś konkretnego, to co znalazłem traktuję jako ciekawostkę i być mo?źe podpowiedź dla kogoś kto jest na etapie poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Spojrzyj na casty Quantum. nie mam na myśli konkretnego modelu. Miałem okazję u?źywać chyba z czterech. Zostały mi dwa i wiem ?źe zostaną dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jack jesteś pewien ?źe Okuma Black Rock 3-18g to cast ?Bo z katalogu wynika ?źe 5-25g casta a i owszem mają, ale to nie jest jednoskład.Mam wspomnianego Black Rocka jednoczęściowego, ale na razie niewiele mogę o tym kiju powiedzieć, opr?łcz tego ?źe jest bud?źetowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Chyba niejasno napisałem za co przepraszam casta szukałem dla ojca, a przy okazji wpadły mi w oko te właśnie kije. Ta Okuma to nie jest cast i nie miał nim być, to po prostu jednoczęści?łwka W zasadzie powinienem napisać, ?źe wertowałem katalogi i strony internetowe i tak mi te kije wpadły w oko. Zawsze katalogi były pełne wędzisk wieoskładowych, a teraz, coraz częściej pojawiają się właśnie jednoczęściowe. To, ze szukałem casta dla ojca nie ma ?źadnego znaczenia bo chyba ju?ź wybrałem. Ojciec i tak będzie tym łowił z 4-5razy w roku więc nie ma sensu wydawać więcej ni?ź 150-200zł. Chyba, ?źe ktoś z Was znalazł jednoczęściowego casta w podobnej kwocie to dajcie znać w wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi