Roch Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 No to popsuliśmy komuś klienta... Tylko żeby mi żaden podobnych głupot nie wypisywał, kiedy ja zechcę sprzedać swojego woba za równie słodką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Z tego co zdążyłem ustalić to rybki pochodzą zwykle ze stawów hodowlanych z których okresowo spuszcza się wodę. Część drobiazgu zamieszkujące takie zbiorniki ginie przy pracach konserwacyjnych. Także ich skórka służy jako półprodukt, z którego powstaje znakomita i łowna całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Może do woblerów które kosztują ponad 60 zł powinna być dołączana roczna gwarancja poprawnej pracy i trwałości powłok lakierniczych?To by tłumaczyło że płacimy za jakość a nie jesteśmy naciągani podczas chwili słabości gdy w wyobrażni bijemy rekord Polski Wacława Biegana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Może do woblerów które kosztują ponad 60 zł powinna być dołączana roczna gwarancja poprawnej pracy i trwałości powłok lakierniczych?To by tłumaczyło że płacimy za jakość a nie jesteśmy naciągani podczas chwili słabości gdy w wyobrażni bijemy rekord Polski Wacława Biegana. sa woblery po 12 dolcow, ktore maja dluzsza, niz roczna, gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Decyzja jak wydajemy pieniądze jest suwerenną decyzją każdego z nas. Śmiem twierdzić, że 170 PLN na jeden wobler to lekka przesada. Za te pieniądze mogę kupić 3 Super Shad Rapy w Polsce lub 5 w USA - mam w ręku większą gamę wersji kolorystycznych. Argument, że wobler schodzi na 15m do mnie nie przemawia, bo ktoś komu tak bardzo zależy na obławianiu takich głębokości dawno kupił downriggera Ten sprzęt pozwala łowić na dużej głębokości nawet Top Waterami Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A w Rowie Marjańskim by styknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 @explorator73 nie zwrociles uwagi na to, ze wobler jest oklejony folia od margaryny a to tez sie wlicza w cene podobnie jak glebokosc schodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 @explorator73 nie zwrociles uwagi na to, ze wobler jest oklejony folia od margaryny a to tez sie wlicza w cene podobnie jak glebokosc schodzenia Wlasnie nie moglem skojarzyc skad znam ten materiał rozwiałeś moje wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Materiał jak materiał Ja kiedyś wykorzystywałem złotko od fajek i nawet ładnie wychodziło. W tym wypadku nie miałbym zastrzeżeń do folii z margaryny, ale ponoć na owej folii jest o kilka warstw lakieru bezbarwnego za mało, co negatywnie się odbija na żywotności woblera.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/item161941710_tylko_dla_orlow_hand_mad e_w_wydaniu_super_.html Ewolucja ceny nastepuje w kierunku wlasciwym Moze warto poczekac jeszcze pare tygodni i wziac to cudo za 20 PLN+ wysylka ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Albo lakier odpryskuje, tu dzież w magazynie zaczyna brzydko pachnąć naturalna rybia skórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Za taką kasę to kotwice przynajmniej mogły by być lepsze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/item161941710_tylko_dla_orlow_hand_mad e_w_wydaniu_super_.html Ewolucja ceny nastepuje w kierunku wlasciwym Moze warto poczekac jeszcze pare tygodni i wziac to cudo za 20 PLN+ wysylka ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Zadałem sobie trochę trudu i przeczytałem opinie o sprzedającym Wyszło na to(po ilosci komentarzy ) ,że trzech gosci zapewniło faciowi roczne utrzymanie na przyzwoitej stopie życiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Zadałem sobie trochę trudu i przeczytałem opinie o sprzedającym Wyszło na to(po ilosci komentarzy ) ,że trzech gosci zapewniło faciowi roczne utrzymanie na przyzwoitej stopie życiowej Moim zdaniem to, ze te same osoby ciagle kupuja te woblery moze byc podpucha zeby inni ludzie zaczeli je kupowac po tak wygorowanych cenach patrzac na to, ze sie wysmienicie sprzedaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Dokładnie to miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Wprawdzie nie na allegro, ale jeszcze tańsze są tu http://www.japantackle.com/Lures/HMNG_Zikuuten.htm Wprawdzie dwa miesiące oczekiwania, ale jeśli się pospieszyć z zamówieniem, to na początek sezonu szczupakowego powinny dotrzeć... PS.Nie dziwi zamieszczony tam komentarz Once you have it in hands, you might even not take it to waters... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 co do k.. ktokolwiek to kupuje??!! ładne, ale ponad 100$. mi to się w głowie nie mieści żeby coś takiego wrzucić do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Pewnie dlatego w opisie zamieszczono ten komentarz, który przytoczyłem. Japończycy są narodem przewidującym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 te z allegro obserwóje juz jakis czas i ceny nieraz siegaja 140zł za sztuke co musi czuć ktos kto ma zaczep??hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 te z allegro obserwóje juz jakis czas i ceny nieraz siegaja 140zł za sztuke co musi czuć ktos kto ma zaczep??hyhy Ja bym przy kazdym zaczepie wchodzil do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Miałbyś od tego służacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 http://www.baitcaster.de/fish//content/view/266/84/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi