Skocz do zawartości

Tanie woblery na allegro

benito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Z tego co zdążyłem ustalić to rybki pochodzą zwykle ze stawów hodowlanych z których okresowo spuszcza się wodę. Część drobiazgu zamieszkujące takie zbiorniki ginie przy pracach konserwacyjnych. Także ich skórka służy jako półprodukt, z którego powstaje znakomita i łowna całość.

Może do woblerów które kosztują ponad 60 zł powinna być dołączana roczna gwarancja poprawnej pracy i trwałości powłok lakierniczych?To by tłumaczyło że płacimy za jakość a nie jesteśmy naciągani podczas chwili słabości gdy w wyobrażni bijemy rekord Polski Wacława Biegana. :mellow:

Może do woblerów które kosztują ponad 60 zł powinna być dołączana roczna gwarancja poprawnej pracy i trwałości powłok lakierniczych?To by tłumaczyło że płacimy za jakość a nie jesteśmy naciągani podczas chwili słabości gdy w wyobrażni bijemy rekord Polski Wacława Biegana. :mellow:

sa woblery po 12 dolcow, ktore maja dluzsza, niz roczna, gwarancje :mellow:

Decyzja jak wydajemy pieniądze jest suwerenną decyzją każdego z nas. Śmiem twierdzić, że 170 PLN na jeden wobler to lekka przesada. Za te pieniądze mogę kupić 3 Super Shad Rapy w Polsce lub 5 w USA - mam w ręku większą gamę wersji kolorystycznych.

Argument, że wobler schodzi na 15m do mnie nie przemawia, bo ktoś komu tak bardzo zależy na obławianiu takich głębokości dawno kupił downriggera Ten sprzęt pozwala łowić na dużej głębokości nawet Top Waterami :lol: :lol:

Pozdrawiam,

P.

Materiał jak materiał Ja kiedyś wykorzystywałem złotko od fajek i nawet ładnie wychodziło. W tym wypadku nie miałbym zastrzeżeń do folii z margaryny, ale ponoć na owej folii jest o kilka warstw lakieru bezbarwnego za mało, co negatywnie się odbija na żywotności woblera.

Pozdrawiam,

P.

• 2 tygodnie później...

Zadałem sobie trochę trudu i przeczytałem opinie o sprzedającym

Wyszło na to(po ilosci komentarzy ) ,że trzech gosci zapewniło faciowi roczne utrzymanie na przyzwoitej stopie życiowej

Moim zdaniem to, ze te same osoby ciagle kupuja te woblery moze byc podpucha zeby inni ludzie zaczeli je kupowac po tak wygorowanych cenach patrzac na to, ze sie wysmienicie sprzedaja :unsure:

Wprawdzie nie na allegro, ale jeszcze tańsze :unsure: są tu http://www.japantackle.com/Lures/HMNG_Zikuuten.htm Wprawdzie dwa miesiące oczekiwania, ale jeśli się pospieszyć z zamówieniem, to na początek sezonu szczupakowego powinny dotrzeć...

PS.

Nie dziwi zamieszczony tam komentarz Once you have it in hands, you might even not take it to waters...

• 3 lata później...