gajosik Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Korzystając z wolnej chwili postanowiłem założyć wątek i pokazaćmoje woblery wobleryHMG / HMGlures. Edytowane 26 Grudnia 2023 przez gajosik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Super robota i bardzo fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Bardzo dobra robota, podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Pełna profeska z czego strugasz balsa lipa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 95% balsa, jedynie szczupakowe z lipy. I ostatnio jerki z sosny, akurat to miałem pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 z czego strugasz balsa cipa ? Cholercia woblerów z cipy jeszcze nie wykonywałem - dobre wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 O ja tydzień poza domem jestem głodnemu chleb na myśli ale chodziło mi o lipę a nie ci.. sory za zaśmiecanie wątku ale edycik muszę zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 @wobler z tego tworzywa mi się wydaje, że mogą być trochę pękate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jak malujesz takie fajne wzorki na woblerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Pomazańce identycznie jak p. Matusiak z tym że ja zamiast sianka używam starej żyłki 0.35mm, paseczki to już szablon wycięty w cieniutkiej blaszce miedzianej. A efekt kratki vel. łuski nakładam na wobka siatkę po czosnku ew tiul. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Teraz przeglądnąłem wątek.Przyznam,że robisz kozackie woblery,mega mi się podobają.Good job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Te wobki 2,5 cm i 3 cm jakiej grubości są ? zastanawiam sie, czy balsa 0,8 cm da rade pozdrawiam Maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Zależy jak ciężkiego i pękatego woba chcesz zrobić do delikatnych smukłych bananków jak najbardziej, ja robię z 10mm. W poniedziałek pomierzę, dziś już nie mam siły grzebać za suwmiarką a jutro znów do pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Czy jest gdzieś opisany patent jak wklejać jajca do woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Normalnie nawiercasz lekko otwory, ta aby jajco wystawało z pół, albo 3/4 i wklejasz, żadna filozofia @Gajosik fajowe wobki robisz, gratki Edytowane 24 Października 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Normalnie nawiercasz lekko otwory, ta aby jajco wystawało z pół, albo 3/4 i wklejasz, żadna filozofia No to trzeba zrobić próbę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ...i bananki też super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) "Glapeczki" zupełnie jak moje psikane przez inną siateczkę tylko teraz zauważyłem. Bardzo ładne woblery - klasyczne, bo po co wydziwiać!. Twoje nurkują z pewnością głębiej. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez obcy91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi