zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 coś kolega ostatnio nic na allegro nie wrzuca, mam dużo chyba panskich wobkow kupionych na alledrogo, ale powoli uszczuplaja mi sie zapasy... bedzie cos ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Na alledrogo raczej nie, przynajmniej nie w najblizszym czasie. Jak coś odezwij się na pw napisz co Cię interesuje kolory, długość itp. i się zrobi O Panie ta siatka do łuski to nie byle co, to tiul z welonu ślubnego teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Hej Pawle, dzięki za przesłanie odnośnika do Twojej galerii super są te wobki co tu wstawiasz, można nacieszyć oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Realnie dopiero robią wrażenie - masz rękę do przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kN7H3BSP9uc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0eWcFFMhf7ci wszystko w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) witam...i ja dzisiaj dostałem wobki od kolegi gajosik (zresztą po błyskawicznej wysyłce) także mogłem zbadać je własnoręcznie (organoleptycznie )z nieukrywaną przyjemnością mogę napisać,że wabiki wykonane są super,bardzo dokładnie i z wielką dbałością o szczegóły,paleta kolorów i wzorów jest naprawdę spora,także każdy może znaleźć coś dla siebie...myślę,że testy nad wodą będą czystą przyjemnością dzięki i pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 i ja otrzymalem wobki sa super pierwsza klasa nic tylko bic brawo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) .. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Groszkowate i te złote super Moi faworyci xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @Gajosik - bomba! Dokładnie o to mi chodziło.Resztę załatwiamy na mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilorex Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Gajosik super woblerki Ps : Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin wytrwałości w tworzeniu woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Najlepszego Z okazjii Urodzin I zdrowia przede wszystkim ! Bo to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zdrowia do ryb i strugania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dzięki panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Wszystkiego naj,naj................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 faktycznie kolejne dzisiaj - spełnienia wszystkiego co tylko sobie marzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego i żeby ci malowanki piknie wyszły :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Te Bączki rewelacja , bardzo mi się podobają, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Gajosik jak te bączki będą wagowo? Dojdą do 2g? Jakby miały coś koło tego i miałbyś na sprzedaż to ze 2-3 bym wziął. Super wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ten model raczej nie da rady osiągać 2g i pływać, w poniedziałek jak wrócę do domu to je dokładnie powarzę . Musiał bym zrobić tonące ew. tonące z jajkiem. Jeżeli miałby pływać to trzeba zrobić wobek bardziej pękaty. Jak będę miał chwile to pokombinuje i jak wyjdzie coś mądrego z tych moich kombinacji to dostaniesz odemnie wobki na testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Byłoby super, chociaż będą musiały poczekać jakoś do marca. O jazikach myślę głównie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A co tu cisza taka .Jakieś foty nowych projektów cobym wybierać w czym było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi