gajosik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Miodzio.A ja będę takowe posiadał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No baa.. pewnie że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dziś pojechałem przetestować nową partyjkę bananków 3.5cm pod pstrąga. Brały głównie maluchy, dyżurne trzydziestaki. Co ciekawe najlepiej spisywały się wobki powierzchniowe, smużaki malowane na chrabąszcza majowego. Kropki były nim opchane do granic możliwości. No ale nie po to tu przyjechałem i uparcie męczyłem i przerzucałem kolejne bananki. Na szczęście jak zwykle trafił się jakiś wyjątek i pięknie ubarwiony potok przełamał passę trzydziestaków. Rybka łyknęła bananka malowanego na pstrążka potokowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Śliczny.Gratulowal i pozazdrościć :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 E panie a co tu nic się nie dzieje,foch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Dzieje się dzieje, tylko nie ma kiedy fotek robić i wstawiać . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Od siebie dodam że są to pierwsze wodki jakie pomalowałem w życiu.Malowane pędzelkiem,cieniowanie to suchy pędzel i suche pastele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Swietne wobki! Klenie na nie są twoje Edytowane 13 Czerwca 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Dawno kolega nic nie wstawial a jest sie czym chwalic ten ostatni chyba troche sie wyroznia z tlumu jak dla mnie lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 NO NO B) Takie big banany ci Pawle wyszły , jestem pod wielkim wrażeniem. Po prostu cudo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Ano dawno dawno, mało czasu było na woblerki ostatnio. Trzeba to będzie nadrobić W przygotowaniu następna partyjka ciężkiej amunicji. Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 super ci to wychodzi a ten niebieski banan mmm wrzucil bym go do swojej rzeczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ciekawe połączenie kolorów pasów i drobnej nieregularnej siatki. Brawo za pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Byliśmy ostatnio trochę poganiać za kleniami nad Wisłą i przy okazji potestować nowe kolorki bananków. Czepiał się głównie drobiazg taki do 30cm. Niestety 3 wobki padły łupem zębatych. Trafił się i jeden większy kleń mojemu kompanowi. Kleks 46cm: A łuska na wobkach jest robiona przez wstążkę z pasmanterii Edytowane 30 Lipca 2013 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Pochwal się Pawle tymi nowymi kolorkami bananków :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Kolorki wymagają jeszcze dopieszczenia Ale pokarzę 3szt z nowej partyjki sumowej: I jak się Wam podobają? A może znajdą się ze 2-3 osoby chętne do przetestowania wobków? Szczegóły na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 jak maja sie nie podobac laleczki heeh 1fota miodzio ten pierwszy gleboko zejdzie? i jak jego parametry ciezki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wobki wizualnie pierwsza klasa.Paweł bierz nad Wisłę i sam testuj - masz niedaleko. Ja pewnie w przyszłym tygodniu zaatakuje wąsa z łodzi tak więc jak coś to wiesz gdzie mnie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Najgłębiej to 3-3.5m bo na tyle pozwoliła woda na której testowałem pierwszy warzy 26g bez kotwic, robię tez wersje pływająca wtedy waga ok18g Tomek masz u mnie 3sztuki do testów, w sobotę będę w Lublinie to będziesz mógł odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Następne partyjki już się robią. Tym razem mały remake starych modeli w nieco zmienionej formie, generalnie przy tej samej długości wobek będzie bardziej pękaty i cięższy co umożliwi dalsze rzuty. 2cm tym modelem da się łowić do ok 0.5m jak i smużyć, młodszy brat będzie bardziej pękaty i cięższy. Tak jak starszym bratem zamierzam łowić nim na płytkich opaskach na niżówce i na wolnych płytkich przelewach. . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ta wisienka na samym dole elegancja hhee a mlodszy brat tez ciekawy taki paczuszek heheh zapewne bedziesz chcial zeby bardziej boczkami mrygal :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) A właśnie zastanawiałem się jak nazwać nowy twór Rzekłeś pączuszek, niech będzie mam nadzieję że klenie w nich zasmakują. . Edytowane 20 Lutego 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi